CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Distribuce, montáž, servis: - tiskařské a dokončovací stroje DUPLO - digitální duplikátory i s propojením na počítač - frikční, marketingové snášečky - savkové snášečky, sešívačky, falcovačky - setřásačky, ořezávačky - baličky dopisů, hřbetní vazba - vrtačky papíru, vrtáky na papír - skobky, sponky pro brožurovací stoje Prodej, ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: - realizace komplexních dodávek vzduchotechnických systémů, vytápění a chlazení - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Návrhy a realizace: -interiéry prodejen -vybavení prodejen. -výroba nábytku ( kuchyně, vestavěné skříně, atd.) Prodej: -chromované regály, pulty, zrcadla -stavebnicové chromované systémy -oděvní stojany -kovový regálový systém SU5.

Zámečnictví, zámečník. Zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: -vchodové dveře -vrata -zábradlí -mříže -schody -schodiště -nerezové zábradlí -sváření hliníku. Kovovýroba. Kovoobrábění.

Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Výroba a prodej náhradních dílů pro textilní stroje.

Dovoz, prodej, servis zemědělské techniky FENDT / CLAAS. Naše specializace traktory- kombajny FENDT / CLAAS. Vlastníme mobilní servis, dodání orig.náhradních dílů AGCO / DEUTZ / MAN. Jsme autorizovaní prodejci špičkových olejů a mazacích prostředků TECTROL. Garantujeme Kvalitu Našich služeb. Jsme chráněná firma obchodní značkou.

Výroba: - polystyren EPS - obaly a fixace z pěnového polystyrenu - dekorativní polystyrenové výlisky - tvárnice ztraceného bednění - bazénové tvarovky - termoboxy.

Výroba, prodej: - detektory plynu - poradenská a konzultační činnost - mimoškolní výchova a vzdělávání - lektorská činnost.

Návrhy, projekce, projektování, výroba: -plastikářské formy pro vstřikování, vyfukování. Výroba: -plastové obaly pro průmysl: -kosmetický, farmaceutický, chemický -plastové láhve, dózy.

Oprava, servis: -kancelářská technika: -kopírky -psací stroje -kalkulačky -počítače -tiskárny. Maloobchod, prodej: -renovované, repasované psací stroje, tiskárny, počítače, kopírky.

Dovozce a distributor produktů od firem: - BALLISTOL - universální antikorozní, mazací a ochranné oleje a technické spreje pro průmysl, dílnu a hobby. Produkty: - universální oleje a spreje - technické spreje - antikorozní oleje a spreje - víceúčelové mazací tuky - mazací oleje a spreje pro potravinářský průmysl H1 - pasty a spreje pro ...

Výroba, prodej: -průmyslových řídicích systémů -frekvenčních měničů -elektrických regulovaných pohonů -vizualizace procesů, měření a regulace.

Železářství . Prodej: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu -topenářské zboží -zámečnické výrobky -spojovacího materiálu -nářadí.

Prodej: -náhradní díly na stavební a silniční stroje. Výroba: -spojkové hřídele na vysokozdvižné vozíky -spojovací hřídele na stroje Oprava:: -hydraulické pojezdové systémy typu SAUER: -hydraulická čerpadla a motory -hydraulická kladiva. Prodej: - použité stavební stroje.

Vývoj, výroba - elektronická zařízení na zakázku - zařízení s nízkou spotřebou - elektronika pracující v nepříznivém prostředí, letadlové aplikace Výroba - měřící přístroje

Prodej, velkoobchod, oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika - počítače, příslušenství -mobilní telefony -kancelářské potřeby, papírenské zboží. Montáže: -kamerové systémy. Služby: -kopírování.

Speciální počítačky stravenek a tiketů se snímáním a vyhodnocováním čárových kódů - vlastní vývoj a výroba. DNC sítě - management NC programů.. Systém pro monitorování efektivity využití strojů a pro sledování a vyhodnocování prostojů - vlastní vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikace typu MES, která slouží pro ...

Fima Techbelt, s.r.o. se poskytuje produkty v oblasti pásové dopravy. Vyrábíme dopravníky různých konstrukcí, separátory kovů pro sypké i tekuté směsi, komponenty k dopravníkům. Poskytujeme rovněž nepřetržitý servis dopravních pásů a půjčovnu dopravníků.

Velkoobchod, dodávka, internetový prodej, eshop: -vybavení kanceláří a skladů: -dílenský kovový nábytek: -skříně a lavice -ponky, dílenské pracovní stoly -boxy pro nástroje - převozní zařízení na nářadí -regálová technika -plastové a kovové bedny -policové regály.

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Fotografické služby: foto pro prospekty, pohlednice, publikace, katalogy, prakticky veškeré exteriéry, interiéry, výrobky menších velikostí, zhotovení kalendářů a pohlednic na zakázku, Skenování- digitalizace plošných materiálů, diapozitivy, negativy do velikosti A4 (skleněné desky) - výsledná velikost neomezena www.kubikfoto.cz

Nábytek - interiéry Výroba a prodej: Dětský nábytek, bytový nábytek, penziony, restaurace, hotely, bary, recepce, pokladny, autosalony, zdravotnictví. kompletace a dodávky na klíč - nábytek, sedací nábytek, ale i doplňky jako jsou žaluzie, koberce, apod kontakt: Ing. Hana Ledvinová

Firma Selet Antonín Prucek se specializuje na prodej a servis zdravotnických přístrojů a lékařské techniky v Olomouci a okolí. Vyberete si u nás operační stoly, sterilizační přístroje BMT i ultrazvukové čističky. Vysoce specializovaným pracovištím zajistíme prodej lékařské techniky a zdravotnických přístrojů různých značek včetně jejich ...