CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: - elektroinstalace ( slaboproud, silnoproud) - měření a regulace MAR - projekční činnost - instalace, dodávka a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Instalace, prodej a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Kompletní inženýrské služby v oborech automatizační technika, měření a regulace.

Práce: - klempířské. Pronájem, práce: - vysokozdvižná plošina MP-20.

Služby: - úprava balících papírů - potisk balících a vánočních papírů - výroba papírových roliček - řezání papíru.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 7m x 1, 2m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 2m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Žárová zinkovna. Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 12m x 1, 8 m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Výroba ocelových konstrukcí Výroba stožárů pro el. vedení. Výdej zakázek při platbě v hotovosti Pondělí - pátek 7:00 - 15:00 hod

Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 10m x 1, 4m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu, norma DIN 267/10 - jediné v republice. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 12m x 1, 8m x 3, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastní dopravou.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 4m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastní dopravou.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 2m x 2, 2m. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Třívrstvé povlakování ocelových trubek dle normy DIN 30 670: -třívrstvý polyetylenový ...

Žárová zinkovna. Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 12m x 1, 8 m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Výroba ocelových konstrukcí Výroba stožárů pro el. vedení. Dle normy DAST 022, ČSN EN ISO 9001:2009. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.

Váhy-Dychl Prodej, servis, výroba: - váhy - registrační pokladny EET

Služby, montáž: - elektroinstalace - revize elektro - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy Výroba, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány

Dodávka, prodej - přístrojová a laserová technika - mikroskopy - lasery - spektrometry - optika.

Taxislužba. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Velkoobchod: -kancelářské výrobky vyráběné na zakázku -reklamní výrobky z plastů -obaly z plastů -složky -pořadače -desky a fólie z pylypropylenu. Výroba z plastů: -zásuvky -tašky -tašky na kolečkách (export do zahraničí). -obaly -složky -pořadače -zakázková výroba reklamních kancelářských potřeb -řezání na plotteru -svařování ...

Výroba: -plastové výrobky -krabičky -tuby -obaly -tašky, atd. -polypropylenové desky -šanony -zakázková výroba -kreativní balení -PP -PVC.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.