CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zakázková výroba: - hliníkové konstrukce - hliníkové zábradlí, brány, ploty - hliníkové pergoly - skleněné zábradlí.

Služby: - zrcadlové leštění forem z oceli a hliníku - technické leštění dutin forem pro odformování, lakované díly a chemický dezén - laserové gravírování - laserové navařování - servis forem.

Výroba a prodej obalů z nasávané kartonáže. Zakázková výroba nasávané kartonáže pro oblasti spotřební elektroniky, průmyslu a automotive. Prodej standardizovaných výrobků z nasávané kartonáže, jakou jsou palety, proložky na válcové předměty, proložky na víno, UN certifikované ochranné obaly na chemii, proložky na ovoce, atd.

Výroba - soustruhy - frézky - frézovací centra Výroba - strojní součásti - nástrojářství

Nástrojárna Komaxo sídlí ve středu obce Zvěřínek, která se nachází na půli cesty mezi Sadskou a městem Nymburk.

Specializovaná kovovýroba: - technologická zařízení pro chov a odchov drůbeže včetně veškerého příslušenství - zařízení pro značení a balení vajec - strojírenská výroba - cnc zpracování plechu

Výroba, prodej: - dřevoobráběcí stroje - pily - zkracovací pily - formátovací a rozmítací pily - paletovací automat - kompletní linky na výrobu a opracování palet.

Výroba: -plastové výrobky: -obaly z lité polypropylenové fólie -BOPP folie -makroperforace, mikroperforace.

Kuchyňské studio, kuchyně, kuchyň. Nábytek: -vestavné, vestavěné skříně -zaměření, realizace -atypický nábytek -kuchyňské stoly, stůl, židle STIMA, SEDIA, IKTUS, MIKO, JAKOH, BRADOP, ARTIUM -postele, dvojlůžka, dvojlůžko, válendy, válenda USTOHAL, POHODA, PROKOP, KRONES, LENA, POLÁCH, BMB -matrace GUMOTEX, PURTEX, MATERASSO, ...

Velkoobchod: - závitořezné nástroje a nástroje na opracování otvorů - hluboké vrtání až 30xD - frézování závitů, soustružení závitů, závitníky, závitové kalibry - válečkování, vystružování (výstružníky pevné, rozpínací, stavitelné) - zpětné a čelní zahlubování - zpětné a čelní srážení hran, odjehlování - MINI nástroje s vnitřním chlazením ...

Pronájem: - plošin, práce s plošinou. Práce s plošinou: - nátěry konstrukcí, okapových systémů a fasád - ořezy, pořezy a kácení stromů - rizikové kácení stromů - frézování pařezů - štěpkování větví. Montáž a vylepování: - reklamy. Opravy: - fasády domů - děr po ptácích. Údržba a montáž: - okapové systémy.

Zakázková výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, nábytku do kanceláří, dětských a obývacích pokojů, koupelnového nábytku, montážní a jiné práce

Výroba, instalace, oprava: - elektrické stroje, zařízení. Prodej: - software (SW). Obchodní činnost. Docházkový a přístupový systém. Monitorovací systémy. Instalace a kalibrace detektorů plynu. Měřicí a jednoúčelová zařízení.

Řemeslo, revize, projekce, montáž, servis: - měření, regulace elektrické energie - měřící a regulační technika - elektrické zařízení.

-Insolvence -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ostraha majetku a osob

Prodej, leasing, servis, oprava: -digitální kopírky -kopírovací stroj -laserové faxy -tonery -spotřební materiál -laserové tiskárny -počítače, notebooky, komponenty, příslušenství. Služba: -renovace tonerů a inkoustů -kopírování formátu A5-A3

Prodej - náhradní díly - příslušenství Prodej - přívěsy Servis a opravy - přívěsy

Lakýrnictví Vodoinstalatérství, topenářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Výroba, prodej: - zařízení pro profesionální gastronomické provozy - konvektomaty, sporáky, digestoře, mycí zařízení, výrobníky ledu a další nábytek a techniku.

-Velkoobchod a maloobchod - Prodej a servis výpočetní techniky - Prodej spotřebního materiálu do tiskáren

Montáž, instalace: - zabezpečovací systémy: - alarmy Jablotron pro domy, byty, firemní objekty - GSM bezpečnostní kamery - kamerové systémy - autonomní požární detektory - detektory oxidu uhelnatého - videotelefony.