CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 7m x 1, 2m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 2m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Žárová zinkovna. Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 12m x 1, 8 m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Výroba ocelových konstrukcí Výroba stožárů pro el. vedení. Výdej zakázek při platbě v hotovosti Pondělí - pátek 7:00 - 15:00 hod

Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 10m x 1, 4m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu, norma DIN 267/10 - jediné v republice. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 12m x 1, 8m x 3, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastní dopravou.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 4m x 2, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastní dopravou.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 4m x 1, 2m x 2, 2m. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Třívrstvé povlakování ocelových trubek dle normy DIN 30 670: -třívrstvý polyetylenový ...

Žárová zinkovna. Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 12m x 1, 8 m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Výroba ocelových konstrukcí Výroba stožárů pro el. vedení. Dle normy DAST 022, ČSN EN ISO 9001:2009. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.

Váhy-Dychl Prodej, servis, výroba: - váhy - registrační pokladny EET

Služby, montáž: - elektroinstalace - revize elektro - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy Výroba, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány

Dodávka, prodej - přístrojová a laserová technika - mikroskopy - lasery - spektrometry - optika.

Taxislužba. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Velkoobchod: -kancelářské výrobky vyráběné na zakázku -reklamní výrobky z plastů -obaly z plastů -složky -pořadače -desky a fólie z pylypropylenu. Výroba z plastů: -zásuvky -tašky -tašky na kolečkách (export do zahraničí). -obaly -složky -pořadače -zakázková výroba reklamních kancelářských potřeb -řezání na plotteru -svařování ...

Výroba: -plastové výrobky -krabičky -tuby -obaly -tašky, atd. -polypropylenové desky -šanony -zakázková výroba -kreativní balení -PP -PVC.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Váhy KPZ - kvalitní váhy za výhodné ceny: - paletové, plošinové, balíkové, stolní, počítací, průmyslové, laboratorní, mobilní, jeřábové - součást mezinárodní sítě německého výrobce vah - KPZ HAMBURG - většina sortimentu skladem - rychlý a operativní servis

Člen Unie výrobců vah ČR a regist.u ČMI. Produkty a služby. Prodej a servis vah: - váhy obchodní pultové s výpočtem ceny a tiskem účtenky - průmyslové váhy v rozsahu 1kg - 60t - laboratorní váhy v rozs. 0, 0001 - 35kg - počítací váhy - váhy podlahové, snížené nájezdové, paletové - váhy do vlhka v nerez provedení - závěsné váhy ...

Prodej, půjčovna: - skládací plavidla - skládací expediční plachetnice

Stabilní hasicí zařízení (SHZ, sprinklery) - projektování, realizace a servis. Bohaté zkušenosti z oblasti dodávek SHZ zařízení do výroby, skladů, obchodních center, hypermarketů, administrativních budov apod. Firma je nositelem certifikátu ISO 9001.

Výroba, pořez: - stavební řezivo - palety.

Výroba. servis: - speciální vozíky na úpravu ledu-rolba - značky HYDROSTAT.ELEKTRIC.

Oprava a prodej počítačů, notebooků a tiskáren.

Služby: -drobné opravy v domácnosti -drobné instalatérské práce (výměna baterie, opravy protékajících WC atd.) -drobné elektrikářské práce (výměna žárovek, zásuvek atd. ) -vrtání (instalace poliček, lustrů) -drobné zednické práce (opravy omítek, obklady) -malování, natírání, lakování atd. -drobné zámečnické a klempířské práce ...