CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Nabídka služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a zdraví při práci. Dodávky hasicích přístrojů. Bezpečnost práce - školení, dokumentace. Servis a dodávka vyhrazeného požárního zabezpečení pro stavbu, objekt. Požární ochrana školení a dokumentace. E-shop: -práškové hasící přístroje -hydrantové systémy -pojízdné hasící přístroje.

Výhradní dovozce zemědělské a komunální techniky značek - Lamborghini, SAME, Yanmar. Prodej traktorů, malotraktorů, traktorů na vinice a sady, příslušenství. Nabízíme záruční a pozáruční servis, náhradní díly a poradenství.

Polygrafie: - kompletní zpracování tiskovin - obchodní tiskoviny (katalogy, vizitky) - reklamní tiskoviny (letáky, brožury) - publikace (novoročenky, kalendáře) - kroužková vazba, laminace. Výroba kancelářských potřeb a obalů: - pořadače, desky, vizitkáře - psací podložky - vzorkovnice, krabice - reklamní displeje - ...

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, PO a BOZP - revize hasicích přístrojů - školení v oblasti BOZP, PO - elektrorevize, revize hromosvodů.

Prodej, e-shop - autodíly, autodoplňky - oleje, maziva, aditiva - chladící kapaliny - povinná výbava - tažná lana.

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodů, střechy, údržba. Instalatérské, zámečnické. Kompletní přestavba koupelny. Veškeré montáže. Starost o zahradu, sekání trávy, střihání a řezání keřů. Čistění a údržba bazénu. Kácení stromů.

Laserový popis a gravírování dílů a forem. Konstrukce a výroba speciálních plátkových řezných nástrojů: - frézy válcové, kuželové, tvarové, kotoučové - zpětné záhlubníky - vrtáky se srážením a zahloubením - sekací nože a matrice. - soustružnické nože Upínací a měřící přípravky Konstrukce a výroba jednoúčelových zařízení 5-ti osé ...

Rekonstrukce, modernizace a dodávky nových výtahů. Servis, opravy a revizní zkoušky výtahů a zdvihacích zařízení.

Zámečnická nouzová otevírací pohotovost: -mobilní telefon:602715314 -otevírání zámků aut a dveří -Non-stop 24 hodin. Montáž: -mechanické zabezpečovací zařízení bytů a objektů -mechanické zabezpečení automobilů -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -bezpečnostní zámky a vložky -rozvodové tříbodé zámky Výroba, montáž: ...

Výroba, prodej, montáž: -stínící technika: -žaluzie: -horizontální, vertikální -venkovní rolety -markýzy -roletové systémy -těsnění oken a dveří -bezpečnostní mříže -domovní brány -garážová vrata -sítě proti hmyzu -shrnovací lamelové plastové dveře -pohony vrat, bran a závory -umělecké kovářství: -mříže, ploty, ...

Výroba, prodej, montáž: -stínící technika: -žaluzie: -horizontální, vertikální -venkovní rolety -markýzy -roletové systémy -těsnění oken a dveří -bezpečnostní mříže -domovní brány -garážová vrata -sítě proti hmyzu -shrnovací lamelové plastové dveře -pohony vrat, bran a závory -umělecké kovářství: -mříže, ploty, ...

Vyrábíme a dodáváme: - hydraulické agregáty: - stavebnicové - miniagregáty - zakázkové - hydraulické komponenty: - spojovací tělesa - spojky - manometry - tlakové spínače - hladinoměry - filtry - akumulátory - ventily vestavné a jiné šroubení - mazací systémy - chladící systémy.

Autorizovaný servis čerpadel DELPHI, LUCAS Servis: -rotační mechanická vstřikovací čerpadla značek DELPHI, LUCAS, ROTODIESEL a CAV* -opravy se vztahují na základní typové řady DPA*, DPC*, DPCN -pro značku Ford provádíme kompletní servis včetně numericky řízených čerpadel DPCN a elektronického čerpadla LUCAS - EPIC. Ford ...

Výroba papírových sáčků a obalů s potiskem, balicích papírů, sáčků Kebab, hamburgrů a hot-dog.

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

E-shop: - ozdoby na nehty - laky na nehty - airbrush - akryly - glitry - obtisky - bižuterie - parfémy.

Maloobchod, e-shop: -motorové a převodové oleje -profesionální autochemie -startéry a alternátory -napínací a vodící kladky -řemeny a hadice -těsnění motoru -elektrosoučástky, snímače -díly zapalování a elektropříslušenství.

Výroba, oprava: - návěsy, přívěsy, vleky a přepravní palety za nákladní auta - transportní kontejnery pro automobilový průmysl. Zakázková kovovýroba. Povrchová úprava kovů.

Výroba klecových technologií pro odchov, chov a rozmnožovací chov drůbeže. Nabízíme volné výrobní kapacity . Vyrábíme výrobky z plechu a hutního materiálu dle dodané výkresové dokumentace. Zakázková výroba a vývoj konvenčních jednoúčelových strojů.

Revize tlakových nádob. Revize plynových zařízení. Revize Uherské Hradiště, Hodonín.

Česká společnost TAURIS plus, s.r.o. je autorizovaná a certifikovaná firma pro montáž ventilačních turbín české výroby VIV a americké značky Lomanco. Provádíme kamerové prohlídky, monitoring, čištění i desinfekci vzduchotechnického potrubí jak ležatého tak i stoupacího. Sídlíme na Praze 4. Naše činnost: - čištění, dezinfekce potrubí ...

Dodávka: - bezpečnostní, informační systémy pro dopravní aplikace - dveřní, vnější, čelní kamery do vozidel hromadné dopravy - systémy pro automatické počítání cestujících.

Výroba: -kovoobrábění, CNC stroje -dopravníky.

Prodej: - dveře - zárubně - kování Výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek