CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, servis: -tepelná čerpadla -solární systémy -zásobníkové ohřívače -akumulační nádrže -větrání s rekuperací tepla -termostaty, ventily -trubky pro odkouření plynových kotlů -teploměry, manometry -regulátory tahu pro kotle, hořáky.

Výroba a montáž: - interiérového zařízení, - kuchyňských linek, - vestavěných skříní, - kancelářského nábytku, - nábytku na zakázku.

Prodej ručního i elektrického nářadí, svářecí techniky a ostatního sortimentu strojírenského charakteru. Nabídka průmyslové chemie, svařovacích zdrojů, vzduchotechniky, ochranných pomůcek, měřidel, brusiva či autogenní techniky.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - dmychadla Roots - kompresory.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Prodej, maloobchod: - fotografické a filmové potřeby - fotoaparáty - video, videokamery a příslušenství - televizory. Služby: - zpracování barevných fotografií. Fotoateliér. Komisní prodej, fotobazar.

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: Ložiska -kuličková, valivá, axiální, .. zančky: SKF Oleje, maziva FUCHS Lepidla -loctite Nářadí -profesionální nářadí Gufera, o-kroužky, klínové řemeny

Čištění - čalounění nábytek, koberce. Půjčovna - čistících strojů na koberce a čalounění Úklidové služby - úklid nebytových prostorů - úklid a údržba firemních prostorů - mytí oken, výloh a jiných skleněných ploch.

Prodej: - robotické vysavače - robotické sekačky - bazénové vysavače - robotické vytírače na mokro a mopy do domácnosti - robotické čističe oken - roboty na čištění grilů - příslušenství a náhradní díly - zvýhodněné sety a akční ceny

Zajišťování kompletovaných vyšších dodávek v oblasti lehké a komfortní vzduchotechniky. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení: - funkční a komplexní vyzkoušení - zaregulování na projektové parametry - revize protipožárních klapek - zajištení dokumentace skutečného provedení díla - zaškolení obsluhy - zkušební provoz - ...

Firma FLOD PRAHA byla založena počátkem roku 1991 jako jedna z prvních nových firem v ČR působících ve sféře dodávek technologických zařízení gastronomických provozů.

Zemědělská výroba: -živočišná, krávy, mléko. Autodoprava: -nákladní -zemědělské stroje. Oprava: -zemědělské stroje. Účtárna.

Služby: - zakládání společností, poskytování obchodních adres, kancelářský a konferenční servis, marketing - pronájem komerčních a bytových prostor - pronájem komunikační a IT techniky - poradenství v oblasti ekonomických analýz, krizového řízení, change managementu a optimalizace procesů

Jsme mezinárodně pracující společnost s téměř 45letou tradicí dodávek přesné měřicí techniky pro kalibraci, testování a diagnostiku elektrických a neelektrických veličin v laboratorních i průmyslových podmínkách. Činnosti: - zastoupení uvedených zahraničních společností - poradenství v oblasti měřicí, kalibrační a testovací techniky - prodej ...

Výroba - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky rudly, kolečka, vozíky - prodejní stojany (návrhy podle zákazníka) - výroba drátěných boxů GITTERBOXŮ

E-shop: - repasované počítače a výpočetní technika.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - pokládka zámkové dlažby - zámečnická výroba.

Truhlářství. Výroba, prodej: -dřevěné dárkové kazety na víno pro jednu i více láhví (vinařské kazety, vinařská kazeta) -krabiček, krabička, obalů, obaly - na víno, vína -reklamní krabičky -dřevěný kufřík -dřevěná truhla -kazety pro nástroje -dárkové kazety speciální -šuplíky -stojany na víno -krabičky na čaje, čajové. Stolařství, ...

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany a BOZP

Obchodní zastoupení v oblasti technologií a servisu papírenských strojů.

Zámečnictví, kovovýroba, kovářské práce: -schodiště vnitřní, venkovní, točité, kombinované -brány, vrata samonosné, pojezdové -mříže, ploty, oplocení -balkony, terasy -zakázková výroba.

Prodej, půjčovna, servis: -pneumatické nářadí-INGERSOLL-RAND, SCHNEIDER -elektrické nářadí - NAREX, MAKITA, METABO, HITASCHI, DEWALT -ruční nářadí - TONA, STANLEY, KNIPEX, KENNEDY -kompresory SCHNEIDER -svářecí technika ESAB -vysokotlaké čistící zařízení KÄRCHER -průmyslové vysavače -brusivo -míchání barev (barvy) CAPAROL, TIKKURILA, ...