CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Elektromontáže: - hromosvody a správa budov - revize - strukturovaná kabeláž IT - zabezpečovací systémy EZS - požární systémy EPS - kamerové systémy CCTV - docházkové systémy ACS - telefonní ústředny TEL - TV rozvody STA - inteligentní systémy.

Výroba : - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - předsíně

Truhlářství Toraj, s.r.o. je specialistou na výrobu stolů, židlí a nábytku z masivního dřeva. K výrobě používáme kvalitní materiály jako je smrk, dub, teakové dřevo i staré dřevo. Naši provozovnu najdete v obci Čistá u Horek, okres Semily. Výroba, prodej: Stoly: - stoly z masivu - jídelní stoly - konferenční stoly - kulaté stoly - ...

Prodejna nábytku - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - bytové doplňky - skříně - postele - ložnice.

Výroba, dodávka: - flexotiskové formy

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roce 1997 jako servisně obchodní organizace v oblasti chladírenské, klimatizační techniky a tepelných čerpadel. Již od svého vzniku nastoupila progresivní cestu zaměřenou na ekologicky šetrné technologie.

Výroba, prodej: -bytová chemie: -namáčecí, prací, bělicí prostředky -čistící, konzervační prostředky -kartonáž včetně dvoubarevného potisku -kartonáž potahovaná -krabice z lepenky vlnité a hladké s potiskem flexoprint pro průmysl, potravinářství, cukráře, aj. -krabice skládací a víkové, mřížky, vložky, výseky -kožená ...

Služby: Výroba, prodej: - kuchyně, jídelny, obývací pokoje, hotely, penziony -vestavěné skříně, matrace a další nábytek do interiérů - vestavěné spotřebiče - návrhy kuchyní a interiérů - individuální řešení - parkoviště pro zákazníky

Kverneland Group je jedním z největších výrobců zemědělské závěsné techniky na světě. Máme výrobní závody ve více než 10 zemích světa a v České republice patříme k nejvýznamnějším společnostem na trhu. Naší hlavní činností je dovoz a prodej zemědělských, komunálních a lesnických strojů značek KVERNELAND, VICON, HATZENBICHLER, McCONNEL, ...

Zakázkové řezání, obrábění, tvarování, intarzování všech druhů materiálů: - vysokotlaký vodní paprsek - laserem. Řezání: - kovy(nerez, železo, hliník, měď, mosaz) - kámen(žula, mramor) - sklo lepené - zrcadlo - plast(molitan, kůže, guma, polyetylen, lepenka, PVC) - trubky, jekly (jäckel) - ohýbání na ohraňovacím ...

Poskytování poradenství a služeb v oblasti CMR systémů a integrace podnikových či obchodních aplikací. Prodej: - internetový prodej výpočetní techniky, telefonů, faxů, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

Maloobchod, opravy, servis, záruční, pozáruční: -chladící a mrazící technologie -klimatizace.

Výroba a prodej: - chromatografické detektory - HPLC systémy - nástroje pro analýzu aminokyselin

Prášková lakovna, pískování, komaxitové lakování.

Prodej: - regulátory teploty - topná tělesa - rychlospojky - zpětné uzávěry - termočlánky

Obrábění vodním paprskem CNC-DELFIN s.r.o. Řezání vodním paprskem. - 2D řezání vodním paprskem - 3D řezání vodním paprskem Abrazivní vodní paprsek je extrémně přesný, s tenkým řezem a zároveň při použití abrazivního vodního paprsku nevznikají tepelně ovlivněné zóny řezu. - obrábění kovů (ocel, nerez, hliník, mosaz, měď, plech, dural, ...

Zajišťujeme servis obráběcích strojů, generální opravy, výměnu a opravu CNC vřetene. Prodáváme použité CNC stroje ve špičkové kvalitě. Naším zákazníkům nabízíme i dodávku obráběcích strojů na klíč.

Zámečnictví a Trezory Zámečnictví: - otevírání bytů - otevírání trezorů Výroba: - trezorové klíče - klíče Prodej, servis, repase, montáž: - trezory - bezpečnostní kování E-shop.

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Služby: - servis, montáž, prodej tepelných čerpadel - instalatérské i topenářské práce

Projekce, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika.

Činnost: - těžba, přibližování dřeva - lesnická, pěstební činnost - zimní údržba komunikací - prodej palivového dřeva.

Činnost: - restaurátorské práce (čištění, renovace kovů) - renovace starých lustrů - zámečnické práce - čištění fasád, zámkové dlažby - stavební práce.