CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: - prodej a výroba dřevěných hraček, loutek a loutkových divadel

Verder nabízí řešení výrobní technologie v oblastech: - čerpadla a čerpací zařízení - čerpací systémy - příslušenství čerpacích zařízení - servis produktů - aplikační znalosti a poradenství Vytváříme dlouhodobé partnerské vztahy na základě vzájemné důvěry a respektu nejen s našimi zákazníky, ale i s dodavateli.

Služby: - kování a kované výrobky - hutní materiál

Výroba plachet na zakázku - plachty, fólie - plachty krycí, do jezírek, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamní, plachty pro zemědělství.

Železářství. Maloobchod, prodej: - nářadí - zahradní technika - kompresory - domácí potřeby.

Prodej, montáž, instalace: - regulace topných systémů - regulace vytápění.

Půjčovna, pronájem: - plavidla - obytné lodě, lodí

Výroba: - umělecké kovářství - ploty - brány - vrata - šperky - plastiky.

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Strnad-ESAPO Komplexní vybavení pedikérských a kosmetických salonů.

Nejlevnejší pujčovna elektrocetral, agregatů a záložních zdrojů. Pujčovna záložních zdrojů a venkovních rozvaděčů. Rychle, levně a hlavně spolevlivě.

Práce: - umělecké kovářství - zámečnictví - svařování, ostření nástrojů

Kalibrační laboratoř Zindler prodává veškerá měřidla, měřicí a regulační techniku, provádí kalibrace měřidel, měření a regulace a řeší jejich opravy a servis. Vaše měřidla evidujeme a sledujeme jejich rekalibrační lhůty. Prodej měřidel, kalibrace, kalibrace měřidel, opravy měřidel, servis měřidel, měření a regulace, internetový obchod, eshop, ...

Prodáváme bytové, domovní a průmyslové vodoměry, měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům, pomocný a instalatérský materiál společnosti Slovarm. Také nabízíme magneticko-indukční průtokoměry a zařízení na přenosy stavu vodoměrů. Provádíme i opravy a repase všech typů vodoměrů.

Opravy a modernizace počítačů, notebooků, mobilních telefonů - odstranění virů - instalace a nastavení programů - čištění. Opravy, servis - domácí spotřebiče - pračky, myčky, chladničky.

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Janovský ELEKTRO s.r.o. Česká Lípa. Kompletní elektromontážní a elektroinstalační služby po celém území ČR. Provádíme a zajišťujeme: -Elektromontáže, elektromontážní práce -Elektroinstalace a průmyslové elektroinstalace včetně projektů a revizí -Montáž a opravy hromosvodů -Měření a regulace topení, vzduchotechniky a vzduchotechnických ...

Geotronics Praha je distributor: - přístrojů pro geodetické měření - přístrojů pro GIS měření - stavebních laserů - termokamer Jsme autorizovaný distributor společnosti Trimble, který na českém trhu nabízí kompletní zajištění (prodej, podpora, servis) pro divize geodézie a GIS měření. Provozujeme také síť referenčních stanic VRS Now. V ...

Prodej, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba, konstrukce: - montážní, svařovací, výrobní a kontrolní přípravky - střižné, ohýbací, tvářecí nástroje včetně náhradních dílů - formy na plastové a pryžové výlisky. Kovoobrábění: - přesně obráběné díly pro výrobu obráběcích strojů.

Dodávka: - tepelná čerpadla vzduch-voda Hotjet a Master Therm pro - solární ohřev vody pro rodinné domy, chaty.

Výroba, prodej, servis: - zemědělská, malá farmářská a komunální technika.

Lošák elektro firma s dlouholetou tradicí se věnuje nejen prodeji bílého zboží a elektroniky, ale i na odborné poradenství při výběru výrobku. Zajistíme veškerý servis a opravu nabízených spotřebičů a elektroniky. Servis, opravy, oprava: -chladničky -ledničky -mrazničky. Prodej i splátkový, doprava a instalace zdarma, odvoz vyřazených ...

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Naše firma Vám nabízí nový Eco – trend, kterým se stávají krabičky z cukrové třtiny, bio plastů, palmových listů. Pro spotřebitele představují styl – eleganci – lehkost a při tom pevnost a stabilitu.