CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej: -rozvaděče -jističe -svítidla, domovní svítidla -průmyslové spínače -osvětlovací zdroje -stykače -relé -trafa -domovní zásuvky -svorky -kabely -instalační materiál -topné systémy -topné tělesa -baterie, nabíječe, nářadí -ventilátory -měřící přístroje. Centrála společnosti Hradec Králové: -Vážní 900 ...

Prodej součástek: - mechanické ucpávky, rotační přívody, vzduchem a olejem ovládané spojky/brzdy, polotovary z technických plastů. Opravy mechanických ucpávek, čerpadel a dalších zařízení výroba dílů (hřídele, pouzdra atd.) z nerezu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - nářadí - barvy - brusné materiály - elektroinstalační materiál - stavební chemie - měřidla.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Služby: - videoslužby - natáčení reklamních spotů, svateb - převod videokazet VHS, VHS-C na DVD.

Vývoj, výroba, dodávka: - vážící zařízení - speciální váhy.

Správa počítačových sítí, prodej hardwaru a softwaru, servis. Nabízíme webhostingové služby, návrhy a realizace počítačových sítí, IT outsourcing, poradenství v oblasti informačních technologií pro soukromníky, firmy školy a vzdálená podpora.

Reheat s.r.o. – moderní technologie v elektrickém podlahovém vytápění, rekuperačním větrání a centrálním vysávání. Pomůžeme Vám s instalací v bytě, domě či jiných prostorech, vnitřních i venkovních, včetně systému s centrálním ovládáním. Prostory se tak stávají pohodlnější a energeticky úspornější s menším pohybem vzduchu a snadnější údržbou. ...

Distribuce - kancelářská technika Prodej a servis - výpočetní technika Poskytování - vysokorychlostní připojení k internetu

Výroba - kované mříže - brány a vrata - dekorace - ploty - kovářství i uměleckévýroba - zvony

Projekce, dodávka, montáž, opravy, demontáž - policové regály - pojízdné regály - paletové, konzolové regály - kovový nábytek - patrové konstrukce - ocelové konstrukce.

Interiéry Damašek. Truhlářství, výroba - prodejní pulty, zápultí, nabídkové regály - bary, obslužné skříňky - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje.

Zpracování kovů a dřeva. Výroba - kovové schodišťové konstrukce - terasy, balkóny, pergoly - kovová vrata, brány, zábradlí.

Služby - průmyslové čištění a vysávání - čištění kanalizací - výškové práce, rizikové kácení stromů - práce sacím bahrem - čištění a servis bioplynových stanic.

Výroba - papírové potravinářské obaly - obaly pro pekárny - pečící papíry - dortové krajky - papírové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánského 476 790 81 Česká Ves

Stolařství na míru: -kuchyně -vestavěné skříně -obývací stěny -kancelářské skřínky.

Fotky, fotografie, módní i výtvarnou fotografii pro firmy i agentury.

Prodej, montáž: - protipožární dveře - hliníkové, ocelové - protipožární stěny - bezpečnostní dveře - protipožární revizní dvířka - hasicí přístroje a hydranty - plynová dvířka HUP. Revize protipožárních uzávěrů

Prodej, e-shop: - vybavení pro jachting. Služby: - pronájem hausbótu (Francie, Německo, Holandsko, Irsko, Itálie, Polsko).

Servis a údržba čerpacích stanic.

Činnost - vodoinstalatérské práce - montáže kanalizačního potrubí, stoupaček - plynárenské práce - montáže systémů ústředního vytápění, potrubí, kotlů, čerpadel - svařování, svářečské práce.

Činnost: - požární servis - kontroly hasicích přístrojů - služby v oblasti požární ochrany (PO).

Výroba, prodej, e-shop: - polyetylenové obalové fólie - parotěsná fólie - bublinková fólie - stretch fólie - lepící pásky - pytle, sáčky - překrývací plachty.