CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Provádíme prodej a instalace infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelné ochrany venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Dodáváme profesionální topidla, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Zahradnické práce - celoroční péče o zahradu - realizace a úprava zahrad - úprava parků a zahrad - realizace veřejné i soukromé zeleně - montáž automatických závlahových systémů.

Instalatér, instalatérství - vodoinstaltérské práce - topenářské práce - nonstop havarijní služba - voda, topení, kanlizace - rekonstrukce bytových jader - montáž tepelných čerpadel.

Jsme předními výrobci balistických vest, protiúderových prostředků, balistických přileb a přídavného pancéřování realizujeme kompletní zakázky tzv. na klíč s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Balistické vesty Protiúderové prostředky Balistické přilby Přídavné pancéřování Taktické vybavení (vesty, rukavice atd.)

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů

Služby: - Bezpečnost a hygiena práce - Komplexní zajištění - Požární ochrana - Ochrana životního prostředí

Prodej: - elektronické zámky - systémy evidence a kontroly docházky - dveřní kování - přístupová média

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si klade za cíl nabídnout na jednom místě veškerý sortiment vybavení kadeřnických, kosmetických, masážních, pedikérských a nehtových salónů nebo studií, který je aktuálně dostupný na území ČR.

Zastoupení pro Gilson, Diba-Omnifit, BiochemValve, ILS, IDEX-Upchurch, IDEX-Rheodyne, IDEX-Ismatec - sortiment automatické pipety, Pipetman, Microman, Distriman, pipetovací špičky, autosamplery, čerpadla, HPLC, preparativní LC, sběrače frakcí, automaty SPE, GPC, skleněné kolony, LC, otočné ventily, solenoidové ventily, uzávěry na lahve, ventily, ...

Projekce, dodávka, montáž a servis klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel MITSUBISHI ELECTRIC - klimatizační jednotky, - deskové entalpické rekuperační výměníky vzduchu (Lossnay) - odvlhčovače vzduchu - tepelná čerpadla typu vzduch-voda (Zubadan). Zařízení jsou vhodná do administrativních budov, kanceláří, rodinných domů, ...

Výroba, kartonáž, prodej: - obaly z vlnitých lepenek - obalový materiál. Vyrábíme: - přířezy - klopové krabice - krabice s víkem - skládané obaly a paletky - zasouvací obaly - pevné obaly - slepené obaly - vnitřní obalové prvky.

E-shop: - počítačové příslušenství - kabely a konektory - tiskárny a příslušenství - satelitní technika - software

E-shop: - vybavení pro Vaši dílnu, sklad, kancelář i venkovní prostory - dílenský nábytek - manipulační technika - odpadkové koše - kancelářský nábytek - žebříky, schůdky - lavičky

Prodej, servis, montáž: - výpočetní technika - televizní technika - satelitní technika.

Oprava, servis: - kovoobráběcí stroje: - soustruhy, frézky, lisy, brusky.

Klimatizace, vzduchotechnika, čističe a zvlhčovače, kovovýroba, NBC filtro-ventilační zařízení.

Výroba: - pevné, mobilní prodejní stánky (občerstvení).

Služby: - fakturace, pokladny - skladová evidence - instalace internetu

Výroba, montáž, prodej, opravy, servis: -vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení -vzduchotechnické jednotky -vzduchotechnika pro výrobní provozy -vzduchotechnika pro svářečské provozy -vzduchotechnika pro chemické provozy -chlazení objektů, interiérů

Výroba: - radiální ventilátory, nízkotlaké, vysokotvaré, středotlaké - cyklonové odlučovače - rotační uzávěry - průmyslové filtry - šnekové dopravníky - kotle na dřevní odpad do 500kW - kruhové potrubí sk.I, II, III - čtyřhranné potrubí sk.I, II, III - montáže vzduchotechniky.

Služby: - realitní kancelář Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupelen - zámečnické, truhlářské, pokrývačské, klempířské, malířské, lakýrnické či topenářské práce - demolice, výkopové práce - dodávky a montáž dětských hřišť a městského mobiliáře Výroba: - vybavení, zařízení dětských hřišť a ...

Finský nábytek: - kompletní sortiment bytového nábytku.

Řešení hlukových a rozptylových studií.