CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Gastroservis, oprava, servis, prodej: - velkokuchyňského zařízení, gastrozařízení.

Maloobchod, prodej, hutní materiál: -ocelové plechy -pozinkované plechy -trapézové plechy -plochá ocel -úhelníky -ocelové svitky -pásky -ocelové trubky -svařované profily -betonářská ocel -armovací sítě -ocelové nosníky U, I, IPE, HEA, HEB.

Výroba: -pružiny pro automobilový průmysl - napínáky klínových řemenů -lisované a svařované dílů -pružinové závěsy.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení

Obrábění -soustružení, frézování, broušení na plocho, broušení na kulato -jednoúčelové stroje -montáž a opravy jednoúčelových strojů Povrchové úpravy-kalení Konstrukce - 2D a 3D CAD (realizace výroby)

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce, vrata, mříže, zábradlí - soustružení, frézování - výroba zemních vrtáků - výroba volier - stříhání, ohraňování plechů - svářečské práce,

Maloobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí - nářadí - zahradní technika - brusné materiály. Služby: - broušení řetězů pil - broušení kotoučových pil - výroba klíčů, autoklíčů - výroba razítek.

Technické zařízení budov, motnáž, údržba - vzduchotechnika - chlazení - ústřední topení.

Vývoj, výroba: - měřící systémy založené na detektorech ionizujícího záření

Dodávka, prode, oprava, servisj: - zdravotnická technika

Prodej: - malířské potřeby - nanášecí stroje - brusné papíry a kotouče - štěrkové tmely

Prodej a servis otryskávacích a kuličkovacích strojů

Dodávka, prodej: - vybavení pro gastronomii - vybavení restaurací, barů - mycí, hygienické prostředky

Kovoýroba: - ozubená kola - řetězová kola - ozubené hřebeny.

INTE Papír-kancelářská technika Inte. Prodej: -papír -kancelářská technika.

Výroba a montáž upevňovací techniky Technologie třískového obrábění a vstřikování plastů Nástrojárna

Nabídka ojetých i nových traktorů, kombajnů a zemědělských strojů. Nabízíme přepravu autem Ford Transit.

Projekce, dodávka a servis vzduchotechniky. Řešení průmyslové filtrace. Projekce, dodávka, servis: - filtrační technika. Odprášení, odsávání a odlučování prachu, dýmu a olejové mlhy.

Práce: Zakázková výroba schodišť včetně zábradlí: - výroba masivních dřevěných schodišť včetně zábradlí v dřevinách dle přání zákazníka olepovaných i samonosných - pro povrchovou úpravu používáme vodní a speciální otěruvzdorné nebo protiskluzové laky. Zakázková výroba nábytku: - nábytek pro kanceláře, dětské a obývací pokoje v provedení ...

TRUHLÁŘSKÁ VÝROBA NA ZAKÁZKU: - dveře z masivu i lamina - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyně - skříně - interiéry - bytové doplňky

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Truhlářství, výroba nábytku: - skříně na míru, interiéry - kuchyně na míru - kancelářský nábytek (psací stoly) - ložnice, postele. - obyvací stěny. - řezání lamina - lepení hran