CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, dodávka a montáž: - paletovací technologie na zpracování slámy do pelet - topných pelet ze slámy - zahradního kompostu a substrátu. Likvidace rostlinných odpadů, skladování a prodej posypové soli.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

Práce: - kovoobrábění - mechanické úpravy kovů.

Specifické služby v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární ochrany: - požární asistence při požárně nebezpečných činnostech - požární asistence při kulturních akcích - divadla, shromáždění občanů, filmování - dokumentace požární ochrany - školení PO, BOZP. Prodej a montáž: - bezpečnostní tabulky - kryty na ...

Firma Vesta servis s.r.o. MONTÁŽE : - zdvihací zařízení, mostové jeřáby - kladkostroj Balkancar, Stahl, Abus, Demag - radiové dálkové ovládání jeřábu - speciální rozváděče - vzduchotechnické zařízení - rozváděče dle projektu zákazníka.

Pc-bazar.net Vám nabízí použitou výpočetní techniku s garancí. Nabízíme použité počítače, notebooky, pc, tiskárny, komponenty a mnoho dalšího. V našem eshopu si můžete zboží zakoupit online, samozřejmostí je možnost vrácení bez udání důvodu po dobu 14 dní od doručení.

Prodej kosmetických přípravků a přístrojů.

Prodej, servis, bazar stavební techniky a zemních strojů - nakladače - mobilní bagry - minibagry - kráčející bagry. Dodávka náhradních dílů a příslušenství.

Strojírenská výroba: - ocelové konstrukce - brány - fasádní prvky - schodiště - zábradlí Zámečnické práce.

Naše firma se specializuje na chladící a klimatizační jednotky a tepelná čerpadla. Mezi naše služby patří zejména montáže klimatizací a tepelných čerpadel, servis klimatizací a tepelných čerpadel. Kontaktujte nás pro vysoce kvalitní klimatizace Toshiba. Ke každé objednávce přistupujeme individuálně, s maximální vstřícností a precizností. Jsme tu ...

Maloobchod, prodej: - elektrosoučástky - výpočetní technika - solární energie - osvětlovací technika

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Činnost: - kovovýroba - kovoobrábění

špičkové optické technologie a produkty, zejména optovláknové senzory a systémy Poskytujeme: - plnou podporu pro projektování a návrh optických systémů a senzorových systémů pro specifické aplikace, instalaci a nastavení systémů - řešení speciálních požadavků a díky získaným zkušenostem a znalostem v oblasti optovláknové techniky poskytujeme ...

Produkty: - vybavení Pneuservisů - vybavení autoservisů - čistící technika - mycí linky - sportovní a dřevěné volanty - aluminiová kola - spojlery - sportovní výfuky - autopříslušenství - náhradní oleje, filtry, díly - dětské a sportovní sedačky - car-hifi.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - náplně do všech typů tiskáren Služby: - renovace tonerů

Lakšmi - kvalitní indický nábytek to je luxus na dosah. Každý kus je vyroben ručně a proto je jedinečný. Tento nábytek je vhodný pro vybavení rodinných domů, velkých bytů, hotelů, restaurací, prodejen a zámků.

Montáž, oprava, servis: - výtahy (osobní, nákladní) - zdvihací plošiny - zvedací zařízení

Práce, řemesla: - vodoinstalatérské - revize kamerovým systémem - topenářské - zámečnické

Návrhy a realizace zahrad - údržba a obnova zeleně - pokládka travních koberců a zakládání trávníků - půjčovna stroje na kultivaci a modelaci terénu - návrhy a realizace závlahových systémů.

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky

Maloobchodní a velkoobchodní prodej čerpací techniky pro komerční a průmyslové použití: - EASY PUMP - SAER - KERSELF - HORN Zahradní a závlahová technika GARDENA.

Dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod - čerpací technika Montáž a servis - čerpací technika Dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod - závlahová technika Montáž a servis - závlahová technika