CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Výroba: -vlnité lepenky -kartonáže z vlnitých lepenek.

Truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -koupelny -dětské pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -nábytek z masivu -interiérové dveře -zárubně.

Výroba: - plastové výrobky. Jímky pro tlakovou kanalizaci včetně čerpací technologie. Dodáváme komplexní technologiii pro domovní čerpací jímky. Firma nabízí výrobky z plastů pro mnohostranné využití: - plastové nádrže - čerpací jímky - sběrné jímky - vodoměrné šachty - revizní šachty - šachty nad vrty - zásobníky na vodu ...

Zajišťujeme poradenskou činnost v oboru polymerních materiálů, školení v oblasti vstřikování plastů, konstrukci vstřikovacích forem a servisní činnost.

Distribuce nových i použitých strojů značky Takeuchi. Nabídka služeb souvisejících s prodejem a provozem strojů.

Výroba a instalace: - farmaceutické, biotechnologické komplexy a nerezové technologie.

Dodávka, autorizovaný záruční a pozáruční servis - přístroje pro svařování plastů a technologii horkého vzduchudistribuce - produkty LEISTER TECHNOLOGIES AG

Služby svářečského dozoru IWE/EWE. Příprava na certifikaci společností v systému kvality ve svařování.

Dodávky: -zařízení pro plynárenský průmysl -ocelové výrobky -zvedací zařízení -zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Servis - zvedáky řehtačkové, pákové, lanové, hydraulické - kladkostroje

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Výroba, distribuce, e-shop: - utěrky z mikrovlákna - ručníky z mikrovlákna.

Půjčovna, zapůjčení: - nafukovací čluny - autobox.

Montáž, instalace, servis: -antény, anténní rozvody -měření a regulace tepla.

Výroba, prodej: - kovové hadicové spojky, přípojky (přípojka, spojka hadicová vyrobená v kombinaci mosaz, dural) Obrábění.

Výroba, prodej, servis kompresorů: - EKOMAK, COMPAIR - GARDNER DENVER, CECCATO - příslušenství na úpravu stlačeného vzduchu - rozvody stlačného vzduchu - návrhy a projekce kompresorových stanic.

Výroba bylinných extraktů a koncentrátů k přípravě domácích limonád, sirupů do lékáren i do prodejen zdavé výživy a restaurací, jako přísada do nápojů i biopotravin apod. Často jsou využívány produkty ekologického zemědělství z vlastní biofarmy a také z volných sběrů. Nabídka zakázkové kovovýroby a potravinářských technologií. Výroba některých ...

Servis a programování řídících systémů. Provozovna firmy: 28. října 59/42 460 14 Liberec

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, opravy a čištění: -kancelářská, výpočetní a spotřební elektronika -videa, videokamery -hifi věže, autoradia, CD přehrávače, walkmany -kopírky, faxy -kontrolní pokladny, počítačky -elektronické diáře, data-banky -telefony, mobilní telefony.

Dodávka a montáž potrubních rozvodů pro technologické celky. Výstavba, rekonstrukce, modernizace nových investičních celků. Stěhování a manipulace technologií: - demontáž a ekologické odstranění - skládání a odstraňování nadměrných technologických celků Opravy, rekonstrukce, servis, montáž: - tepelná technika - technologické ...

Vývoj a konstrukce obráběcích strojů: -CNC soustružnické stroje -CNC frézovací centra -CNC vícevřetenové automaty -CNC dřevoobráběcí centra. Vývoj a konstrukce CNC obráběcích strojů. Příslušenství ke strojům a jednoúčelová zařízení.

Realizace střech. Řemeslo: -klempíř -pokrývač -tesař -střechy na klíč -ohýbané prvky z plechu (parapety) -fasádní systémy Cembonit, Cembrit (cementovo-vláknité desky)