CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Projektování, dodávka, montáže, servis, instalace: -klimatizace pokojová pro kanceláře, obchody, byty, výrobní haly (FUJITSU, EUROCLIMA) -průmyslového chlazení -chladících strojů a věží.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba, montáže, prodej, dovoz: -interiérový, bytový: -dětské pokoje -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně, předsíňové stěny -kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový -kancelářský -pro hotely, banky, obchody, školy. Materiál: ...

Prodej: - použité tiskařské stroje.

Firma Michal Musílek se zaměřuje na prodej a servis čerpadel, domácích vodáren a poskytuje záruční i pozáruční servis. Prodej, montáže, opravy, servis záruční a pozáruční: - čerpací technika: - čerpadla a příslušenství - domácí vodárny. Sídlo: - Olomouc, Foerstrova 1045/45

Výroba: -mříže -ploty -zábradlí. Žárové a galvanické zinkování, opískování, běžné nátěry nebo nástřik v práškové lakovně. Sídlo firmy: Zemědělská 454/22

Výroba - ocelové konstrukce Obrábění - stáčení plechů a profilů Svářečské práce Zámečnické práce

Zámečnictví, nástrojářství. - kovářství - mříže, ploty, brány - zemní práce - traktobagr JCB

Výroba a montáž ocelových, nerezových a hliníkových konstrukcípro firmy i domácnosti.

Prodej kompletních náhradních dílů a příslušenství pro nákladní a užitkové vozy a jejich přípoje. Na skladě máme: Filtry- olejové, vzduchové, palivové, hydraulické, vodní, kabinové, vysoušeče. Díly motoru- těsnění, gufera, pístní skupiny a části, turba, řemeny Převodová ústrojí- spojky, posilovače, kardanové hřídele a kříže, ...

Prodej, e-shop, půjčovna detektory kovů. Realitní činnost, prodej nemovitostí.

Zakázkové truhlářství Návrhy a realizace - interiéry Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - regály - police - schodiště - schody

Zámečnictví, výroba: - vrata, brány, schodiště. Autoservis: - opravy motorů, převodovek - čištění, plnění autoklimatizace - autodiagnostika - výměna autoskel - karosářské práce.

Kontejnerová doprava. Čištění a údržba komunikací: -strojní zametání komunikací -strojové odstraňování psích exkrementů.

Prodej, e-shop - vysavače Vorwerk - spotřební materiál na vysavače - náhradní díly - filtry - příslušenství - adaptéry.

Výroba, prodej: - nábytek - nábytek pro hotely a restaurace - sedací soupravy - postele - obývací stěny, komody - židle, stoly - kuchyně na míru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - ruční a pneumatické nářadí - autoservisní a pneuservisní technika - speciální automobilové nářadí a příslušenství. Provozovna: Česká 412, 47301 Nový Bor

Prodej a opravy vysokozdvižných vozíků DESTA - manipulační a skladová technika - generální opravy vozíků - prodej repasovaných VZV.

Prodej: - náhradní díly pro zemědělské stoje a nákladní automobily - repasované agregáty - elektrické, vzduchové, hydraulické agregáty - autobaterie.

Kovovýroba - střižné a lisovací nástroje - vstřikovací formy - vakuové formy - výroba, konstrukce a opravy jednoúčelových strojů - výroba prototypů. Činnost - obrábění - řezání - frézování - CNC soustružení.

Dodávka, prodej: - kancelářský nábytek - pracovní, jednací stoly - kancelářské židle.

Naše firma vám nabízí následující zahradní služby: - zahrady na klíč - kompletní projekty zahrad - dodávky rostlin a materiálů pro vaše zahrady - realizace zahrad - solitérní rostliny - zavlažování - závlahové systémy - zahradnické služby - trávník, travní koberce - pravidelné i jednorázové údržby zahrad - dřevostavby.

Maloobchod, e-shop: - vojenský materiál - batohy, stany, celty - nášivky - nože, bajonety.

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.