CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
O společnosti ALMARK je česká společnost poskytující dodavatelská řešení pro firmy působící ve stavebním průmyslu a v oblasti svářečských a zámečnických prací. Účel společnosti Účelem společnosti ALMARK je pomáhat firmám úspěšně dokončit projekty, šetřit jejich čas a přinášet radost z práce. To uskutečňujeme prostřednictvím uceleného ...

Výhradní distributor, prodej: - porolitové filtrační vložky POROFILTR®.

Kovovýroba - pálení laserem - přesné CNC obrábění, lisování, ohýbání - svařování konstrukcí - výroba přípravků pro strojírenský nebo automobilový průmysl.

Zemědělská společnost - opravy servis zemědělské techniky. Prodej, agrobazar - zemědělské stroje - použitá zemědělská technika - traktory - sklízecí mlátičky.

Služby, činnost - připojení k internetu - prodej a servis výpočetní techniky - prodej spotřebního materiálu.

Velkoobchod s obalovým materiálem - nápojové kelímky - kelímky na kávu, kelímky na espresso, víčka na kelímky - podnosy pod kelímky, míchátka na kávu - plastové nádobí - obaly a boxy na jídlo - misky na saláty - papírové obaly - tašky, sáčky a přířezy - BIO obalové materiál.

Prodej, servis, leasing a pronájem kancelářské techniky SHARP: - digitální kopírovací stroje - digitální multifunkční zařízení - LCD TV - bílá technika. Interaktivní tabule a multimediální učebny. Jazykové laboratoře. PASCO. Učební pomůcky.

Naše rodinná firma se zabývá velkoobchodem, maloobchodem v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů, brusiva a vzduchotechniky s kompletním servisem. Zahradní technika: - STIGA, Briggs & Stratton, Honda, SOLO, SNAPPER, WEGA, Partner, GARDENA, FLYMO, AMMA CZECH, ZENOAH, OREGON - sekačky, traktůrky, ridery, křovinořezy, řetězové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: -spotřební materiál pro kopírky, faxy, tiskárny: -tonery, cartridge, developery, -Ricoh, Minolta QMS, Kyocera Mita, Toshiba, Gestetner, Infotec, Konica, Nashuatec -použité stroje RICOH, Nashuatec -kopírky, faxy, tiskárny -kopírovací stroje, tiskárny Develop -náhradní díly ...

Prodej, vybavení, servis garážové techniky pro: - pneuservis - stanice technické kontroly, STK.

Prodej, vybavení, servis garážové techniky pro: - pneuservis - stanice technické kontroly, STK.

Dodávka, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika Služby: - tvorba počítačových sítí - správa serverů - webhosting.

Výroba, výrobní program: - pohonné jednotky a řídící systémy elektricky poháněných vysokozdvižných vozíků koncernu KION Group, Linde, STILL - třískové obrábění na CNC obráběcích strojích pro výrobu komponentů k montáži elektrických pohonných náprav - kompletace pohonných hydrostatických náprav pro společnost Linde Material Handling. Výroba ...

Výroba: - kartonové obaly - krabice (klopové, s víkem) - proložky - zasouvací obaly - přířezy - vlnitá lepenka v rolích

Činnost: - kompletní služby, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pří práci (BOZP) a požární ochrany (PO).

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - plechové dózy na potraviny.

Výroba a prodej pružných brusných a lešticích nástrojů a materiálů pro opracování kovů.

Zámečnictví. Práce, výroba: - zámečnické - svářečské - ocelové konstrukce - branky, vrata, ploty.

Činnost: - přenesení snímků z digitálních fotoaparátů na klasický filmový pás - výroba černobílých internegativů

Stavební činnost, stavební práce, realizace, stavby na klíč: -provádění staveb -revitalizace bytových domů -zateplování objektů -provádění hydroizolačních systémů -stavby na klíč -projekce staveb -termovizní měření -pasivní domy -chemická injektáž zdiva -nízkoenergetické a pasivní domy -průkaz energetické náročnosti ...

Oprava, opravy, servis: -elektromotory do 130kW (i převíjení) -čerpadla ponorná, kalová, článková, vodní. -veškeré cívky, transformátory a podobné.

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce(restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány(bran), branky(branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy(krbových souprav), rošty(roštů), rožně(rožňů), postele (postelí), židle(židlí), stoly(stolů), ...