CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, opravy a prodej vahy. Váhy pro průmysl i laboratoře. Autorizovaný distributor OHAUS a autorizovaný dealer METTLER TOLEDO

Výroba, navíjení, převíjení, pozáruční servis, GO: -elektromotory -čerpadla -transformátory NN -ruční elektrické nářadí -průmyslové elektrospotřebiče -kuchyňské spotřebiče. Oprava převodovek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž, projekce, projektování, návrhy: -gastronomických kuchyňských strojů -zařízení a vybavení velkokuchyní a potravinářských provozů: -nářezových strojů -nářezové stroje automatické -mlýnky na maso -mikrovlnné trouby -fritézy -chladící vitríny -salátové bufety -výrobníky ledu ...

Klempířské a pokrývačské práce - realizace plochých i šikmých střech - tesařské práce - hydroizolace - montáž střešních oken - zámečnické práce.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.

Výroba, servis: - lehké požární automobily - hasičské a záchranné techniky - čerpací technika - ventilátory - vyprošťovací nářadí - záchrana osob - likvidace eko havárií - osvětlovací technika - armatury. Prodej: - hasicí zařízení.

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Distribuce, prodej, opravy, servis - stříkací technika - technologie povrchových úprav - pumpy elektrické, nízkotlaké, vysokotlaké, pneumatické

Výroba: - strojní zařízení - ocelové konstrukce - výroba svařenců

Vývoj, výroba, prodej: - rolové laminátory - bezprokladové laminovací fólie - oboustranné samolepky - velkoformátová řezačka - spotřební materiál (laminovací fólie, lepidlo s prokladem). - víceúčelový užitkový elektrovozík ZUBŘÍK (ochutnávkový a výčepní vozík ZUBŘÍK, nosič reklamy, pro volný čas, pro usnadnění pohybu).

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky a pomůcky - školní a umělecké pomůcky a další.

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU GENERAL, CLINT a KAISAI Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. Expresní přeprava: - zásilek a nákladů 1-5kg Osobní doprava. Minibusová doprava: - 5+1, 8+1 přeprava osob. Půjčovna: - obytná auta - karavany. Pronájem vozidla.

Opravy - hliníkové díly Výroba - sportovní výfuky pro dvoudobé motory Svařování hliníkové díly

Prodej vybavení interiérů. Nábytek: - kancelářský - bytový - školní - zdravotnický - kuchyňský - postele.

Naše firma Vám nabízí kompletní služby v oboru VZT. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Činnost: - zemní a výkopové práce - elektroinstalace, elektromontáže - trasování kabelů (telekomunikačních, elektrických), vodovodního potrubí - lokalizace a oprava poruch - práce s montážní plošinou

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

Služby: - termovizní měření - měření úniku tepla z budov - měření funkčnosti fotovoltaických panelů - měření funkčnosti elektroinstalací

Kancelářský nábytek. Služby: - dodávky systémového kancelářského nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelářských interiérů. Nábytkové řady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedací řady, soupravy: