CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Služby: - čištění kanalizací - čištění odpadů - sání a čerpání - odvoz, vývoz jímky, septiky, žumpy

Dovoz, prodej, e-shop: - plastové boxy - kufry na nářadí - plastové, hliníkové - vodotěsné boxy - organizéry, krabičky - rybářské kufry a batohy.

Činnost: - broušení a leštění kovů

Služby: - školení řidičů manipulačních vozíků - školení obsluhy stavebních strojů, jeřábníků, vazačů - revize zdvihacích zařízení.

Návrh, konstrukce a výroba: - speciální přípravky a jednoúčelové automaty pro průmyslové použití - elektronika. Činnost: - obrábění plastů a lehce obrobitelných kovů na CNC frézce - velko- i malosériové strojní osazování součástek povrchové montáže - oprava elektronických řídících jednotek, autorádii, apod.

Půjčovna, zapůjčení: - nářadí - bourací kladiva - elektrocentrály - odvlhčovače - zahradní mechanizace. Služby: - řezání, vrtání železobetonu, asfaltu - jádrové vrtání.

Činnost: - zámečnictví - zakázková kovovýroba.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Brousírna skla, sklenářství - zasklívací práce - sklenářské práce - zpracování plochého skla.

Činnost: - kovoobrábění - výroba strojních součástek

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Wincor Nixdorf s.r.o. nabízí široké portfolio produktů a řešení pro všechny segmenty trhu: -supermarkety -diskontní řetězce -obchodní domy -hotely a restaurace -velkoobchody -čerpací stanice -loterie.

Činnost: - Vývoj, nasazení a servis software v automatizaci výrobních linek a strojů - programování elektronických čipů na profesionálních zařízeních - poradenská činnost v automatizaci a výrobě

Činnost: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

Služby: - ochrana osob a majetku - montáž zabazpečovací techniky - servis a údržba řídících systémů a automatizačních procesů - opravy a servis elektrických zařízení - správa sítí.

VÝROBA: - systémy pro potravinářský průmysl a řídicích systémů, modernizace pekáren

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - kopírky, kopírovací stroje Sharp

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky, oděvy pro záchranáře, hasiče.

Zámečnické práce, výroba: - schodiště - zábradlí exteriérové, interiérové - zastřešení - pergoly - balkóny - ploty - brány křídlové, posuvné - branky - ocelové konstrukce.

Půjčovna, pronájem: - obytné vozy - karavany