CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

Opravy, servis: - chladničky - mrazničky. Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

E-shop: - vybavení pro hasiče - hadice - savice - armatury - výstroj a výzbroj - čerpadla, agregáty a další. Hrnčířská 411/11 751 31, Lipník nad Bečvou

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma: - vývoj a konstrukce strojů a zařízení - projekty technologie - studie proveditelnosti - koordinace projektů a dodávek technologií - zajištění výroby a dodávek technologií na klíč - výstavba a rekonstrukce sladoven, posklizňových linek obilovin a máku - zpracování a realizace technologií pro ...

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - plastové sáčky, pytle, tašky, fólie - úklidové pomůcky, prostředky - papírový program (papírové ručníky, kapesníčky, toaletní papír). Výroba: - plastové pytle, sáčky.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - počítače. Pozáruční servis notebooků všech značek. Doprava do servisu a zpět zdarma.

Prodej, servis: - asynchronní motory na krátko do výkonu 200 kW - elektropřevodovky MEZ Mohelnice - frekvenční měniče SIEMENS. - elektromotory značky Siemens - elektropřevodovky. Konfigurace podle specifikace zákazníka.

Pronájem, prodej, servis, služby: - pracovní plošiny - náhradní díly na pracovní plošiny - školení obsluhy pracovních plošin.

Prodej pneumatik, náhradních dílů a příslušenství pro manipulační techniku, stavební stroje a zemědělské stroje. Prodej - pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky, vzdušnicové pneu - náhradní díly na manipulační techniku: kabiny a polokabiny katalyzátory, tažná zařízení, přídavná uchopovací zařízení - příslušenství pro vysokozdvižné ...

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - montáž tepelných čerpadel a solárních systémů

Kovovýroba. - kompletní zpracování plechů CNC technologií (laser, nůžky, ohraňovací, vysekávací lisy) - ohýbání, stáčení, lisování - svařování ocelových, nerezových i hliníkových plechů a profilů - elektroerozívní řezání - kovoobráběčství

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

-Consulting v oboru profesionální gastronomie -Projekce -Výroba -Specializovaný velkoobchod -Zprostředkovatelská činnost v obchodě -Pronájem reklamních ploch -Poradenská činnost v oboru reklamy a marketingu -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Hostinská činnost

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně - projekce zahrad - zakládání trávníků - závlahové systémy, jezírka - rizikové kácení a řez ovocných stromů. Zahradní stavby, montáž - zídky - pergoly - skalky.

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Výroba, prodej: - povlakovací centrum PLATIT - nanášení fyzikálních a galvanických vrstev - metalizace nevodivých substrátů - galvanické povrchové úpravy a lakování - tamponový tisk - výroba precizních komponentů.

Výroba, prodej zdravotnické techniky: -nástrojové stavitelné stolky -nemocniční nerezové přípravné instrumentační vozíky -znak lékárny -pojízdná stolička -nerezové koše -sedadlo pro lékaře výškové stavitelné -nerezové stěny na operační přezůvky -nerezové třecí misky -klěště na uzávěry infusních lahví -podložka pro přesun ...

Prodej, e-shop, oprava, servis: - EET poklady - pokladní hardware - kotoučky

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Vybavení záchranných služeb, nemocnic a ordinací technikou a příslušenstvím. Prodej, servis: - lékařská technika WEINMANN-HAMBURG - ventilátory, odsávačky, kufry - kyslíková a apnoeterapie - defibrilátory MEDTRONIC. Servis: - vybavení vozidel záchranné služby.

Práce: - instalatérské - topenářské - montáž tepelných čerpadel.