CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Převodové zařízení, pohony, ozubená kola - výroba, oprava, servis. Nákup ve strojírenství - nákup strojního materiálu, outsourcing nákupu, audit nákupu. Účetnictví - vedení účetnictví, zpracování mezd, daňové služby.

Služby BOZP a PO - činnost v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zařízení - vedení dokumentace, kontroly objektů - revize a zkoušky tlakových a plynových zařízení - školení a odborná přípravu osob.

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Prototypová dílna, projekce, konstrukce: - zajištění kompletního vývoje strojírenských výrobků a zařízení - výroba prototypů nebo ověřovacích sérií.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Velkoobchod, maloobchod: -vytápění -čerpací technika Grundfos -teplovodní oběhová čerpadla -teplovodní kotle -expanzomaty -ohřívače Tatramat -radiátory -měřící a regulační prvky -hadice, čerpadla -domácí vodárny -drobné armatury.

Maloobchod, prodej, půjčovna, servis: - vodácké vybavení - kajaky, kánoe, rafty - běžky.

DAVON s.r.o. Uničov Vlastní vývoj, výroba, prodej a servis. Lomová technika: - rozbíjecí zařízení s hydraulickým kladivem pro uvolňování drtičů kameniva - vlastní zařízení s kladivem - pohonný elektrohydraulický agregát - dálkové ovládání, dodávky na klíč. Hydraulické drapáky pro lopatová rýpadla a jeřáby: - dvoučelisťové i kruhové - ...

Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Společnost m360 nabízí Pop Up Box koncept - kontejnery, promo stánky - přepravní kontejnery. Služby - návrhy exteriérů a interiérů kontejnerů pro různé účely - marketing - přestavby a projekty kontejneru na klíč - skladování.

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Dopravní podnik města Olomouce, a.s., DPMO: - městská hromadná doprava - zájezdová doprava - pronájem historických vozů - pronájem reklamních ploch.

Firma HBC Pumpy s.r.o. se zaměřuje na prodej čerpadel na zahradu, do studny nebo pro vodní oběhy včetně zajištění projektování a stavby čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč. Prodej, montáž, servis a údržba: - čerpadla (oběhová, samonasávací, odstředivá, ponorná, kalová, bazénová, ruční) - tlaková kanalizace - čerpací stanice - ...

Servis, generální a dílčí opravy a repase: - potravinářských strojů - specializace zavírací stroje na plechové obaly kruhových, čtvercových a jiných tvarů - zavírací stroje na TWIST OFF sklenice Konstrukce a výroba: - zařízení pro potravináře - strojů a zařízení pro plastikáře - odtahová zařízení, chladící vany - strojů a zařízení na ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky a polyetylenu Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky -vázací pásky PES -stroje a zařízení pro balení -kartonové obaly. -materiály pro přepravní balení vč. zámořského

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví