CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

- Přezouvání - vyvažování - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obráběčství. Příjem zakázek 6.00-22.00.

Počítače - systémy a sítě. Prodej, servis: - počítač - satelity - kamery - ústředny - docházky - komunikace - EZS - ozvučení - sítě - EPS

PRODEJ A SERVIS : - stavební stroje - bagry - dumpery - nosiče nářadí - odminovače - nakladače - rypadlonakladače

Prodej, pronájem kontejnerů: - obytné kontejnery - skladové kontejnery - sanitární kontejnery - stavební buňky - mobiliáře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní prostředky (rukavice, oděvy, obuv) -ochranné pomůcky (brýle, přilby, ochrany sluchu) -svařovací technika (elektrody, svařovací dráty MIG, TIG) -autogenní technika -ND pro svařování v ochranné atmosféře MIG, TIG -brusivo TYROLIT, CARBORUNDUM, PROMA -pilové pásy (metráž, případně ...

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.

Obchodní zastoupení, prodej, servis a montáž značky DeLava - dojicích zařízení DeLaval - technologie pro chlazení a uskladnění mléka - systém automatického dojení - DelPro™ – systém řízení stáda - vodní žlaby, napáječky - ohradníky.

Služby: - rezervace letenek - poradenská činnost v oblasti letecké dopravy.

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - montáž tepelných čerpadel, solárních systémů.

Predaj klimatizácií, montáž a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Prodej - zdravotní technika - zdravotnické potřeby

Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů - projekční strojní práce - projekční elektrické práce - projekty na klíč - svařování - laserovací přípravky

Nabízíme stroje, nástroje, nářadí a potřeby pro dřevoobráběcí a nábytkářský průmysl Dále nabízíme: broušení, svoz a rozvoz nástrojů servis strojů i nástrojů zajistíme financování strojů

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Kominictví: - revize komínů - čištění komínů - opravy a vložkování komínů - návrhy a realizace nových komínových systémů. Protipožární ochrana: - servis a revize hasicích přístrojů - revize protipožárních dveří - revize protipožárních klapek - revize protipožárních ucpávek.

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Nabídka služeb fotoateliéru, provozování fotosběren. Tvorba dárků z fotografií. Prodej fotoaparátů.

Naše služby: - provoz zdrojů tepla - výroba tepelné energie - monitoring zdrojů - revize a zkoušky vyhrazených technických zařízení - revize komínů a spalinových cest.

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí - elektrocentrály - vibrační desky - žebříky, lešení Prodej: - hutnící, pěchovací technika - svářecí technika - křovinořezy - odvlhčovače - lešení Služby: - broušení řetězů pil Prodej: - plášťových kabelových propojek Kovovýroba.

Montáž a opravy: - vyhrazených plynových zařízení - měřicí a regulační techniky.