CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: -hasicí přístroje ALBECO -požární armatury. Revize: -hasicí přístroje -požární vodovody. Provádíme: -protipožární nátěry -požární řešení staveb -školení a dokumentace požární ochrany -požární hlídky. provozovna: Mladá Boleslav -17. listopadu 1281

Výroba: - hliníkové profily, trubky, tyče a hotových dílů z nich. Služby: - povrchová úprava - práškové barvy, eloxování, chromatování, snímání povlaků - dělení, frézování, vrtání, soustružení, řezání závitů, ohýbání.

Internetový obchod, e-shop: - oleje - maziva - speciální kapaliny pro automobily, těžkou techniku a průmysl.

Prodej, distribuce, eshop: - svařovací technika - zahradní technika - čistící technika - nářadí.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

SOB nábytek - dřevěný nábytek z masivu Masivní nábytek má své jméno - SOB nábytek. SOB nábytek je poskytoval vysoce kvalitního nábytku a doplňků za konkurenceschopné ceny. Od začátky vyznáváme jasnou strategii a to princip kvality nad kvantitou. Náš nábytek je většinou vyráběn z přírodních materiálů. Masivní dřevo: borovice, palisandr, dub nebo ...

Výroba: - papírové pytle - papírové tašky.

Prodej, půjčovna, servis: - jeřáby - autojeřáby.

Prodej, servis, pronájem, bazar: -manipulační technika. Naše společnost je oficiálním zastoupením a autorizovaným servisem fiy Belet. -Servis vysokozdvižných vozíků - ostatní značky: ARMANNI, ATLET, B.T., BOBCAT, BOLZONI, BOSS, BULLI, CATERPILLAR, CROWN, DESTA, EUROLIFT, EUROLIFTER, FIAT-OM, GEKKON, HELI, HYSTER, JUNGHEINRICH, KALMAR, ...

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Výroba: - plastové kelímky, kanystry, lahve či vědra.

Společnost PQS Technology Ltd. je tradičním evropským výrobcem a dodavatelem hydraulických prvků a systémů. Výroba hydrauliky v Rakovníku začala v roce 1909 v továrně Ing. Jaroslava Vltavského specializující se na výrobu hydraulických lisů. Po komunistickém převratu v roce 1948 se z továrny Vltavský stal národní podnik TOS Rakovník, který ...

Výroba, prodej: - stroje na plasty a gumu - hydraulické lisy.

Výroba: -speciální přepravníky a palety -klasické palety -skládací palety

Jsme firma provádějící revize, kontroly, čištění komínů. Opravy, stavba, frézování a vložkování komínů, drobné stavební práce. V rámci požární ochrany zabezpečujeme revize hasicích přístrojů a hydrantů, školení BOZP a PO, prodej bezpečnostních tabulek.

Naše firma se zabývá obráběním kovů již od roku 1992. Nabízíme přesné CNC soustružení, frézování, svařování, dokončovací operace (broušení) a v neposlední řadě kompletní tepelné zpracování či povrchové úpravy (zinkování, černění, elox, niklování, lakování...). Vyrábíme jak velké série, tak i kusovou výrobu. Při práci klademe veliký důraz na ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Zámečnictví, nástrojářství, obráběčství.

Půjčovna, pronájem: - nafukovací gumové čluny s motorem nebo elektromotorem

Technické služby Uničov. Provozují: - městské koupaliště, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.:585002187 - dětské dopravní hřiště, tel.:585052028 - zahradnictví u hřbitova, tel.:585054248 - kompostárna - půjčovna zahradní techniky - údržba zeleně - údržba komunikací.

Služby: - GPS sledování, monitoring vozidel.

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...