CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Vývoj, výroba a realizace robotických pracovišť, svařovacích linek a manipulátorů - jednoúčelové stroje - otočné stoly k robotickým svařovacím pracovištím - lisovací nástroje. Adresa provozovny: MPZ MB s.r.o. Rohatsko 18 29404 Dolní Bousov

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Výroba: - obaly z lepenky - skládačkové obaly - obaly z lepenky - krabice.

Povrchová úprava kovů a betonu.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - stomatologické materiály, nástroje, přístroje a pomůcky pro stomatologické ordinace a laboratoře - nástroje a přístroje - nástroje pro pedikúru, dezinfekce a roušky.

Výroba: - lodě a jachty z polyesterových laminátů - městské čističky odpadních vod z polyesterových laminátů - skluzavky z polyesterových laminátů - patice pro veřejné osvětlení a jiné průmyslové kryty z polyesterových laminátů -hausboty -recepční pulty -architektonické a designové prvky realizované dle návrhu architekta -speciální ...

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Oprava, údržba: - hydraulické a vstřikovací lisy.

Výroba: - dřevěné obalové produkty palety, obaly, fixační víka - přepravní bedny - klíny - prezentační obaly - speciální obaly.

Činnost: - školení řidičů motorových vozíků - servis, oprava manipulační techniky - revize LPG - prodej manipulačních vozíků - prodej náhradních dílů pro motorové vozíky - technické kontroly. INTRA-MT s.r.o Podlesí 534 Valašské Meziříčí 757 01

Prodej náhradních dílů na manipulační a vysokozdvižnou techniku - startéry, alternátory, hydraulickými čerpadly a hydromotory prodejem otočí nebo koncových převodů s hydromotorem pro pásové minibagry. Prodej bazarových manipulačních vysokozdvižných vozíků, stavebních vysokozdvižných plošin.

Služby: - lety historickým letadlem - předváděcí lety - přelety do zahraničí - kondiční lety - lety pro potěšení - ukázkové lety, letecké dny - vyhlídkové lety - pronájem letadel - fotolety pro reklamní účely. Falcon Aircraft s.r.o. Na Hrázi 1148/6 767 01 Letiště Kroměříž

Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.

Revizní technik - revize, revizní zkoušky, inspekční zkoušky zdvihacích zařízení a pracovních plošin - opravy zdvihacích zařízení - prohlídky vazacích prostředků a prostředků pro zavěšení a uchopení břemen, - školení jeřábníků, vazačů břemen a obsluh.

Prodej, e-shop - kotle - čerpadla - krbové vložky - kogenerační jednotky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej ložisek a strojních součástek - ložiska, klínové řemeny, gufera a řetězy - kroužky, manžety, segerové pojistky - produkty průmyslové chemie, lepidla, upevňovače, odrezovače.

Kovoobrábění - zámečnické práce - nástrojářská výroba.

Služby: - školení, revize, kontroly, servis, opravy - elektrická zařízení - měření a regulace - manipulační vozíky - zdvihací zařízení - stavební stroje - tlakové nádoby a kotelny. Školení: - požární ochrana - bezpečnost práce. KANCELÁŘ OSTROV - CENTRÁLA Krušnohorská 792 Ostrov n/O 36301 e-mail: ...

Kovářství. Zámečnické práce. Svařování. Tepelské údolí 111 36464 Bečov