CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby - diagnostické měření hluku velkých elektrických strojů - měření prašnosti a vibrací - návrhy a provedení úprav na snížení hluku. Prodej akusticky pohltivých stavebních prvků - betonové tvarovky, tvárnice.

Oprava, servis: - zahradní technika - sekačky - krovinořezy - motorové pily.

Prodej - stroje pro třídění a balení ovoce a zeleniny.

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Výroba: -rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty -nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže -kovové okenicové žaluzie -vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce -zakázková kovovýroba -lehké ocelové konstrukce, střední technologické celky, kompletace výrobků. Strojírenská ...

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Hodinový manžel: - elektrikářské, instalatérské, svářečské, tesařské, montérské či zahradnické práce.

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

Tepelné a chladové izolace potrubních rozvodů UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožární izolace potrubí VZT. Veškeré povrchové úpravy včetně oplechování. Pasivní požární ochrana budov.

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Prodej: - zemědělské stroje pro malé a začínající zemědělce: - rozmetadla - postřikovače - pluhy - stoje na brambory - secí stroje - luční brány - mulčovače.

Prodej, sevis, opravy - zahradní a lesní technika - sekačky, traktory - řetězové pily - sněhové frézy - vysokotlaké čističe.

Práce: - svářečské - svařování potrubí (teplárny, elektrárny).

Služby: - energetický audit - termovizní měření - výpočet tepelných ztrát - dotační poradenství. Montáž, instalace: - tepelná čerpadla.

Montáž, demontáž, servis: - průmyslové regály - svařované konstrukce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - šatny, komody - postele - kancelářský nábytek

Zemní práce, nákladní autodoprava, pronájem kontejnerů, demolice.

Kovoobrábění svařování, lisování pro automobilový průmysl

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizace - teplená čerpadla - solární technika na ohřev vody - revize požárních klapek. Služby - protipožární izolace - elektroinstalace.

Distribuce, prodej: - testery na drogy - testery na alkohol. Služby: - testování na drogy a alkohol - poradenství.

Činnost: - zámečnické práce - výroba ploty, branky, regály, vrata