CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Výroba, prodej, e-shop: - trezory - skříně na zbraně - trezory do auta Obchodní kancelář: Šafránkova 1238/1 Praha

Služby: - energetický audit - průkaz energetické náročnosti, PENB - projekce VZT a UT

Zámečnictví, nástrojářství Kovovýroba - ocelové konstrukce (stavební a atypické dle přání zákazníka) - drobná kovovýroba - zábradlí, ploty, brány, branky (možno i kombinací dřeva či skla) - balkóny, pódia, schody - výlohy, portály, regály, pulty, mříže Možnost provedení různých povrchových úprav: žárové zinkovaní, ...

HARTMAN sport plus s.r.o. je specializovanou prodejnou lyží, lyžařských bot a doplňků. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyžařské vybavení (lyže, boty, vázání) - snowboardy. Půjčovna, servis: -lyžařské vybavení, snowboardy, běžecké lyže, boty, hole. Výroba a prodej strojů na broušení lyží.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Prodej, montáž, servis: -automatické dveřní systémy MARANTEC -parkovací systémy MARANTEC -bezpečnostní a protipožární dveře, brány, závory, garážová a průmyslová vrata TEKLA TECKENTRUP -gastronomická zařízení-gastronomické přívěsy pro přípravu a prodej jídel, grily na selata-plynové, roštové grily lávové-plynové, skříňové grily ...

Velkoobchod, maloobchod a prodej čerpadel a čerpací techniky, armatur: -SIGMA, KOVOPLAST, LOWARA, GRUNFOS, WILO, CALPEDA, EBARA, SIGMA ZÁVADKA, ČERPACÍ TECHNIKA BRNO, NOCHI, MARINA. Prodej: -čerpadlo, čerpadla -domácí vodárny, vodárna -ruční pumpy, pumpa -náhradní díly -příslušenství domácích vodáren -kulové kohouty, ventily -GEKA ...

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Zámečnictví, výroba: - řezání plechů (CNC plazma, 3D CNC vodní papsek) - ohraňování - nerezové komponenty, potrubí pro ČOV.

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

Technologie pro tiskařský provoz. Výroba a prodej laminátorů.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

Dovoz, prodej: -zemědělská technika -lesní technika -komunální mechanizace

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba: - plastové přepravní palety, které mají v současné době nejlepší odbytiště v zemích Beneluxu: - klasické europalety - lehké skladebné palety - plastové palety - plastové přepravní palety.

Distribuce přístrojů: - radiodiagnostika, rentgeny - digitalizace rentgenu

Nabídka služeb: - generální dodávky pozemních a vodohospodářských staveb - výroba výplní - výstavba a servis čerpacích stanic PHM - výroba ocelových nádrží