CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství. Dodavatel materiálu pro význačné stavby: - jaderné elektrárny Temelín a Mochovce.

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...

Zahradnické služby - návrh, realizace a údržba zahrad a zeleně - závlahové systémy - pořez a kácení stromů - okrasná a koupací jezírka - pokládka travních koberců.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Prodej a distribuce: - autochemie - autopříslušenství - autodoplňky - paliva - asfalty - asfaltové výrobky - oleje - maziva.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykly Svařování Pískování Metalizace Práškové lakování

Středisko Brusírna válců. Výbrusy motorů, výroba pístů, broušení klikových hřídelí, výroba kluzných ložisek.

Vanep s.r.o. - Brusírna válců, Domažlice : - broušení klikových hřídelí - výroba vložek válců - výroba pístů dle vzoru - výroba litých ložisek.

Vanep s.r.o., prodej pístových skupin pro motory domácí i zahraniční výroby.

VANEP s.r.o., Praha : - prodej náhradních dílů na motory: - LIAZ, AVIA, KAROSA, TATRA a ostatních značek. Opravy, autoopravy a prodej: - náhradní díly na vozidla MULTICAR. Autoopravna, prodejna, autodílna. Oprava - ojnice. Broušení: - klikové hřídele, hlavy, bloky, atd. - do všech typů motorů.

Elektroinstalační práce a údržba veřejného osvětlení. Montáž tepelných čerpadel.

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizace - zahrady Montáž a servis - zahradní závlahy

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Výroba, oprava: -vojenská zdravotní technika: -kontejnerové medicínské pracoviště. -kovové přepravní obaly pro zdravotnickou techniku. Výroba: -zevní fixatéry malých kostí. Výrobní závod, Planá nad Lužnicí: tel.: 381405313

Naše firma se zabývá výrobou elektrických odporových pecí již od roku 1989.

Oprava, servis: - kompresory zn. Atlas Copco.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: -systémy měření a výpočtů tepla -poměrové měření -komplexní měření tepla -rozdělovače nákladů na ústřední vytápění -zpracování rozpočtu nákladů na vytápění -rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu. Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Sport BP: - půjčovna lodí a raftů - prodej - vybavení pro zimní sporty, tělocvičné nářadí - půjčovna lyží a snowboardů - servis lyží a snowboardů - instruktorské sportovní kurzy. Vzdělávací středisko: BP SPORT Sokolský ostrov 1 České Budějovice 370 01

Služby: - jádrové vrtání - řezání - odvětrání objektů od vlhkosti a radonu systémem IGLÚ - čištění povrchů tlakovým proudem - montáž požárních ucpávek Pronájem, půjčovna: - lešení - stavební stroje

Výroba a prodej: - plováky pro ultralighty a LSA.

Elektrické regulované pohony a automatizace. Frekvenční měniče projektování, dodávka, zprovoznění . Řídicí systémy projektování, dodávka a naprogramování.

Servis počítačů a mobilních telefonů značky Apple. Hardwarové i softwarové opravy, záchrana politých zařízení Apple.