CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Oficiální dealer: -zemědělská technika-SRN. Výroba: -polotovary a zboží z plastů.

Systémy protipožární ochrany (požární ucpávky).

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - e-shop: Velkoobchod s čerpadly, topenářským a vodoinstalatérským materiálem. Zásilkový velkoobchod zaměřený na čerpadla pro dům a zahradu. Velkoobchodní a maloobchodní prodej oběhových a cirkulačníních čerpadel, domácích vodáren, kalových čerpadel, ponorných čerpadel do studní a vrtů. Čerpadla: - ...

AluWorld Vám nabízí širokou škálu služeb v oblasti svařovacích prací, prací s hliníkem. Vše přizpůsobujeme požadavkům a potřebám zákazníka.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, techmologických zařízení, opláštění a zateplení budov, ocelové zásovbníky. Dodavatelská a montážní činnost při realizaci staveb technologických zařízení pro průmysl stavebních hmot.

Projekce v oborech: -hornictví. -lodní stavitelství. Výroba: -strojní zařízení: -plovoucí korečkové bagry. -vynášecí transportéry. -elevátory, plovoucí tělesa. -tepelně izolační přikrývky TEP® -zakrytí skleníků, bazénů...

Maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -skandinávský nábytek -obývací stěny, dětské pokoje -kancelářský nábytek -vybavení interiérů pro hotely, restaurace. Služby: -architektonické zpracování, montáž.

Zabýváme se konstrukcí a výrobou dopravníků.

Půjčovna nářadí RIO - nářadí a nástroje - stavební a zahradní technika - bourací a demoliční kladiva - brusky - pily, vrtačky. Prášková lakovna - práškové lakování provádíme na jednotlivé kusy, ale i jako sériovou výrobu.

Implementace, prodej: - identifikační systémy, které zahrnují docházkový, přístupový i stravovací systém.

Prodej a servis zahradní techniky, servis motorových strojů a prodej bazénové příslušenství a chemie. -zahradní technika, traktory, sekačky, křovinořezy, pily, mulčovače, elektrocentrály. Záruční a pozáruční servis pro Briggs & Stratton, Tecumseh, Mountfield, Solo, Husqvarna, Partner, Oleo-mac, Al-ko, Toro, Westwood, Tera, Ama. Opravy ...

Hodinový manžel - zámečnické práce - malířské a lakýrnické práce - zednické práce - úklidové práce - instalatérská práce, vodo topo plyn - údržba zahrad.

Kovářská a zámečnická dílna - kovářšká zakázková výroba - kované ploty.

MYTEC zajišťuje dodávku a montáž moderní technologie pro kanceláře a rodinné domy.

Práce: -umělecko-řemeslné zpracování kovů -restaurátorské -zámečnické -pasířství.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanystry, dózy, lahve.

Výroba: - kryogenní zařízení - tlakové zásobníky zkapalněných plynů - převozní tanky a cisterny pro zkapalněné technické plyny, CO2, N2O, LNG - odpařovače zkapalněných plynů - systémy pro využití zkapalněného zemního plynu (LNG*) - speciální aplikační technologie s využitím zkapalněných plynů.

Práce: -přesné dělení profilových a kruhových hutních materiálů do průměru 200mm -dělení plechů do síly 10mm a šířky 2000mm -ohyb plechu do síly 6mm a šíře 2000mm -zhotovení plochých členitých součástí do síly 10mm laserovou technikou -bezpřípravková metoda vysekáváním (niblováním) -výroba plochých, tvarově složitých součástí do síly ...

Klempířství, zámečnictví - klempířské a zámečnické práce. Výroba - klempířské prvky, žlaby, svody, parapety - děrování klempířských prvků.

Výroba strojních dílů. Činnost - nástrojárna - CNC frézování - elektroerozivní obrábění - rovinné a profilové broušení - programování a modelování.

Výroba - post-pressovéh stroje - laminátory a lakovací stroje - jednoúčelové stroje.