CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Činnost: - kovář - kovářské práce

Dodávka, montáž, servis: - třískové obráběcí stroje - obráběcí stroje - CNC otočné stoly, děličky, produkční systém - konvenční frézky - produkční CNC frézky - nástrojařské frézky - univerzální frézky - hrotové soustruhy - nástrojářské frézky - obráběcí centra - obrážečky - rovinné brusky - měřící sondy - číslicové ...

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Výroba ostatních kovodělných výrobků j. n.

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.

Josef Macášek provozuje v Bechyni firmu Jola, která se zabývá půjčováním sportovních potřeb. K zapůjčení máme k dispozici lodě a raftové čluny těchto typů: - K 1-kajak typ ESKYMO-DIABLO - jednomístná kanoe plastové typ Vydra (Maku) - třímístná kanoe Maku typ Tukan - člun pro 6 osob typ RIWA, COLOREDO. Zajišťujeme dopravu lodí a člunů na ...

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - šatny, skříně.

Výroba: -kovoobrábění -soustružení na CNC strojích -vrtání -frézování -lisování -broušeni -vlastní výroba mosazných svorek pro autobaterie -obrábění odlitků a výkovků z různých materiálů -obrábíme také umělé hmoty.

Kovovýroba - výroba hliníkové fotbalové branky - výroba hasičského rozdělovače Činnost - zámečnické práce - svářečské práce - pálení laserem - hranění, stáčení plechů - soustružení a frézování CNC. Prodej hutního materiálu.

Prodej, e-shop - sportovní oblečení - moto příslušenství, moto cross vybavení - oleje, maziva. Kamenný obchod Horní Branná 1, 512 36 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 8:00 - 16:00

Výroba: - kryty větráků elektromotorů - třmeny pro přichycení vodičů - spojnice do svorkovnic - výstřihy z odporového plechu. Opravy: - osobní a dodávkové automobily.

Společnost KTP je zaběhlou firmu s 10letou tradicí na trhu se zařízeními pro indukční ohřev. Vývoj, konstrukce a montáž zařízení pro indukční ohřev a jednoúčelové elektroniky. Obrábění mechanických dílů Konstrukce a výroba: - vrtací a závitovací hlavy - upínače - rozpínací přípravky - nožové držáky - speciální držáky na sk ...

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - svařování hliníku, nerezu.

Oprava, servis: - zahradní technika - rotační, bubnové sekačky - motorové pily - křovinořezy Na opravy přijímáme většinu prodávaných značek.

Výroba, montáž, opravy, servis - vodní turbíny. Činnost - obrábění - opískování povrchů.

Prodáváme a servisujeme zahradní techniku všeho druhu, rotační a bubnové sekačky, zahradní traktory, ridery, mulčovače, pily a křovinořezy

Prodej, montáž a servis: - elektronika - bezpečnostní systémy.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce Výroba: - vrata, ploty, mříže - schodiště.

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Velkoobchod, maloobchod. Recyklace, renovace náplní, náplně, cartridge, tonery, tonerů do tiskáren. Originální, kompatibilní náplň. Prodej, servis: -počítače, počítačové sestavy POWER, COMFOR -notebooky -PC komponenty -data a video projektory -digitální fotoaparáty -CD, DVD média -registrační, fiskální pokladny -Hardware, ...

Tiskárna, výroba: - ofsetový tisk - digitální velkoformátový tisk - digitální malonákladový tisk - luxusní papírové tašky - razítka - grafický design.

Dovozce projekční a prezentační techniky.