CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Prodej: -ložiska a dílce vyráběné ze spékaných kovů. Obchodní zastoupení firem: -dílce ze spékaných kovů POLMO LOMIANKI -dopravníkové válečky MIFAMAROLL -ložiska TIMKEN.

Montáž, servis, prodej: - elektrická a elektronická zařízení, - revize elektrických zařízení, - revize bezpečnostních systémů.

Obrábění kovů: - soustužení - frézování - broušení - vrtání, dělení materiálu - tepelné zpracování - povrchová úprava.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Specialista na lepení s produkty 3M - eshop, kamenná prodejna. Produkty - ochranné pomůcky, brusivo, samolepicí suché zipy, lepicí a izolační pásky, lepidla, autokosmetika, ochranné fólie, suché zipy, tmely a lepidla, produkty 3M. Nabízíme také zakázkovou výrobu výseků z lepicích pásek a suchých zipů.

Nabízíme servis počítačů, opravy počítačů či opravy notebooků, a to přímo u vás doma.

Prodej, servis, pronájem starší manipulační techniky - bazarové vozíky.

Swissparts, s.r.o. distribuce a prodej IT náhradních dílů do notebooků, tiskáren, plotterů, serverů. Komponenty, díly, příslušenství, spotřební materiál do zařízení: - Hewlett Packard - Lexmark - Kingston - Brother - Epson - Acer.

Suchý – Service zajišťuje prodej a servis tepelných čerpadel (vzduch-voda), chladící techniky a velkokuchyňského zařízení. Dále se věnuje elektroinstalacím (montáž) a zabezpečovací technice (prodej, montáž, servis). Prodáváme tepelná čerpadla WWBC, bezplatně Vám zpracujeme cenovou nabídku i s prohlídkou místa. Tepelné čerpadla ...

Prodej, montáž, pronájem - výčepního zařízení a technologie na pivo - opravy, servis, čištění a sanitace pivního vedení a výčepních zařízení.

Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.

Výroba: - plastové díly - sluneční clony - elektro sestavy Nástrojárna - výroba nástrojů pro vstřikování termoplastů

Prodej a servis: - zemědělské, komunální a lesní techniky.

Umělecké kovářství, výroba - kovaná vrata, ploty, mříže, nábytek.

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Prodej a montáž poměrových měřidel. Služby spojené s odečty tepla.

Výroba z plastů, realizace: - bazény, bazénové zastřešení - jímky, septiky (dle zákazníka různé typy a velikosti) - vodoměrné šachty - sudy, kádě, samonosné nádrže - volně stojící nádrže - potrubí z PP, PVC, PE - odsávání z PP, PVC, PE - vzduchotechnika - filtrační technologie pro bazény, koupaliště (plastové, foliové, nerezové) ...

Kovovýroba i na zakázku: - CNC obrábění. - nástrojárna - výroba lisovacích nástrojů - konstrukce a výroba.

Česká firma Centrální vysavače Valčík je významným prodejcem vysavačů Beam Electrolux se zastoupením Clean Technology, spol. s r.o. Trnava. Provozujeme eshop a zajišťujeme servis, prodej a montáže centrálních vysavačů pro rodinné domy, do komerčních prostor a průmyslových objektů, pro klientelu na Slovensku. Dodáváme sací agregáty, ...

Výroba dřevařských strojů a technologií. Rekonstrukce a mechanizace dřevařských provozů. Zpracování dřevního odpadu. Zakázková strojní výroba: - vzduchotechnika - VZT potrubí - rotační podavače.

Prodej: - piva světlá, tmavá, polotmavá, pšeničná, ochucená a speciály - lahvové i sudové pivo - 5l soudky - dárková balení, dárkové poukazy - pivní kosmetika. Pronájem výčepů.