CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zámečnictví, umělecké kovářství: - brány - branky - zábradlí - mříže - krbové doplňky

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Prodej, pronájem, servis: - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, multifunkční zařízení.

Výroba: -plastové nádrže, septiky. -plastové čerpací jímky. -domovní čistírna odpadních vod. -biologické plastové zemní filtry. -plastové kanalizační šachty.

Natěračské práce - nátěry ocelových konstrukcí a zařízení Tryskání sušeným křemičitým pískem, struskou a ocelovou drtí - žárová metalizace

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: - plastové bazény - plastové nádrže válcové, hranaté, oválné - plastové výrobky do potravinářského průmyslu - hasičské nádrže, boxy na převoz zvířat - lapače tuků - lapače ropných látek - tříkomorové jímky - jímky na vyvážení - šachty - biologické zemní filtry Bazénové ...

Kovovýroba. Výroba: - kovové regály - kompletní systém regálů-vhodné do obchodů, pro všechny typy prodejních ploch - regály do domácností - flipcharty - promítací a zatemňovací plátna.

STAVEBNÍ FIRMA, STAVBY, MONTÁŽ, REKONSTRUKCE: - lanové technologie - občanská a bytová výstavba rekonstrukce rodinné nebo bytové domy, penziony, hotely, chalupy atd. - komplexní dodávky staveb včetně prací elektroinstalací a vodoinstalací, topenářských prací a souvisejících geodetických prací - průmyslové stavby - ...

Projekce, výroba, montáž: -vodohospodářská zařízení -lodě -hydraulické pohony. Opravy, rekonstrukce: -lodě, plavidla.

Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje: -světla, majáčky, elektrické příslušenství -baterie, příslušenství -sedačky GRAMMER -náhonové hřídele Walterscheid Bondioli&Pavesi -duše, pneumatiky, kola -hroty čelních nakladačů -pluhy, šrouby -kultivátory -podmítače -díly motorových pil SOLO -pěchy, válce, stěrky -nože ...

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Kovářství, zámečnictví, pískování, šopování

Knihařství a kartonáž: - knihařstvi - pořadače lamino kroužkové - pořadače pákové - pořadače firemní a zakázkové katalogy s plnobarevným tiskem - pořadače z recyklovaných materiálů - pořadače plastové z PVC materiálů včetně potisku sítem - ostatní výrobky z PVC fólií - výroba všech druhů pořadačů s reklamním a firemním tiskem.

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv.

Výroba: - dřevěné kazety, krabičky.

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizační vozíky. Výroba: - hydraulické válce.

Služby: - kajakářská škola Půjčovna: - lodě - vodácké vybavení E-shop: - vodácké vybavení

Distribuce a prodej obalových materiálů - kartonových krabic klopových a výsekových - krabice, kartonové proložky, obálky - balící papíry - plastové sáčky, fólie a obaly. Provozovna a výdejní místo: Komplexmat s.r.o. Květnová 1941 250 01 Brandýs nad Labem

Činnost: - revize hasicích přístrojů - školení, dokumentace v oblasti požární ochrany a BOZP.

Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Umělecké kovářství - kovové brány, mříže, zábradlí - zámky, klíče.

Prodej, servis potravinářských strojů - vakuové baličky - řezačky masa - výrobníky ledu.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.