CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Prodejce SVAŘOVACÍ STROJE: malooobchod, servis -stroje pro svařování obalenou elektrodou -svařovací poloautomaty MIG, MAG pro svařování v ochranné atmosféře -svařovací poloautomaty TIG (WIG) pro svařování v ochranné atmosféře -stroje pro odporové svařování -plazmové řezací stroje -hořáky pro svařovací stroje -spotřební ...

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Výroba zkušebního zařízení pro zkoušky mrazuvzdornosti stavebních hmot KD 20. Servis a dodávky prádelenské technologie Primus a Electrolux: - průmyslové pračky, sušiče prádla - mandly, žehlící lisy - žehličky s vyvíječem páry - vozíky na prádlo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

safe-gas Revize a opravy plynových a tlakových zařízení.

Opravy a servis chladících zařízení - ledničky, lednice - mrazničky, mrazáky.

Služby: - povrchová úprava kovů, betonů a jiných pevných materiálů - tryskání kovových, betonových konstrukcí - metalizace - protipožární povrchové úpravy - ochrana betonových konstrukcí - antikorozní povrchové úpravy

Služby: - kovoobrábění - frézování - 3D měření - soustružení - lisování - dělení materiálu

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Naše společnost prodává a servisuje tvářecí a obráběcí stroje průmyslové, poloprůmyslové a hobby kategorie. Vlastní kontrola a seřízení strojů probíhá přímo v naší provozovně. K seřizování strojů používáme přesné měřící přípravky. Na všech strojích provádíme kompletní kontrolu a nastavení.

Těsnění a těsnicí materiály: -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -těsnění pro rotační pohyb-gufera, v-kroužky -ucpávkové šnůry -manžety -O - kroužky NBR, FPM, EPDM, Silikon, HNBR, FFKM(KALREZ) -ložiska SKF, NSK, INA, FAG, ZVL-ZKL -PTFE desky, tyče, trubky -pryžové šňůry, desky.

Dodávka, prodej, instalace - výpočetní technika - počítače - servery.

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy, regály, vitríny a pulty.

Výroba a prodej hákových kontejnerů: - kontejnery Avia, Abroll, Liaz, Multicar - zakázkové kontejnery - komponenty na kontejnery - technologické palety - ocelové bedny - CNC pálení laserem, plasmou a autogenem - CNC ohýbání a ohraňování.

Výhradní dovozce nádob SULO. Prodej, e-shop - plastové popelnice - plastové kontejnery - odpadkové koše - kompostéry.

Dovoz, e-shop: - káva Caffe Vergnano - horká čokoláda Univerciok - sušenky Emmepi Dolci - kávovary domácí, profesionální

Maloobchod, prodej: - svařovací technika - přídavné materiály

Prodej, bazar, oprava, servis: - zemědělské stroje - stavební stroje, mechanizace