CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Truhlářství, stolařství, truhlářské, stolařské práce Znojmo. Stolař, dřevěné schodiště, výroba kuchyňských linek, kuchyně, vestavěné skříně, pergoly, zahradní chatky, přístřešky pro auta Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav -výroba nábytku -ploty -dveře -schodiště -zábradlí -pergoly -dětský nábytek -interiéry prodejen a kanceláří. ...

Společnost PZ strojírna Šumperk s.r.o. se specializuje na strojní obrábění a výrobu ozubených kol. Jsme předním výrobcem ozubených kol. Vyrábíme ozubená kola modulová, válcová, čelní se zuby přímými nebo šikmými a řetězová kola pro válečkové řetězy. Každé kolo je vyrobeno s důrazem na detail, zajišťující hladký chod a dlouhou životnost. ...

PD Steel ing mont s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, svařenců a strojních celků, včetně jejich montáže. Poskytují povrchové úpravy, zhotovení projektové dokumentace, odborné demontáže a montáže a sváření metodou MIG-MAG, MMA.

Kovovýroba: - vybavení obchodů, skladů - firemní, reklamní a prodejní stojany.

ADI je obchodní značkou Honeywell, spol. s r.o.- Security Products o.z. (dříve ADI-OLYMPO). Specializovaný velkoobchod, prodej, technická podpora, dodávky do 24 hodin, servis, školení. Komplexní bezpečnostní a zabezpečovací systémy. EZS - el.zabezpečovací signalizace -poplachové ústředny -detektory(PIR, duální, otřesové, ...

Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž byla založena roku 1999 se 100% českým vlastnictvím. Služby jsou rozděleny do tří divizí a to divize elektromobility, elektrotechniky a speciálních aplikací. Divize elektromobility. Hlavní aktivity jsou nyní zaměřeny na vývoj a výrobu AC nabíjecích stanic. Jsme výrobci českých nabíjecích stanic MyBox, díky ...

Výroba: -rozvaděče. Měření a regulace. Instalace, montáž, revize: -hromosvody bytové, průmyslové, zemědělské -elektrické vytápění -elektrické podlahové vytápění. Projekce, poradenství: -elektro.

Zámečnictví. Kovovýroba. výroba branek, pohonů na dálkové ovládání pro brány -regály -přístřešky -pergoly -zádveří -schody -krbové nářadí -mříže   -údržba nemovitostí KVALITA A SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA NA PRVNÍM MÍSTĚ.

Jsme revizními techniky. Zajistíme revizní zkoušky, inspekce a revize jeřábů. Organizace školení osob pro obsluhu jeřábu - jeřábníků a vazačů. Proškolení v oblasti systému bezpečné práce s jeřábovým provozem. Zajistíme kontrolu vázacích prostředků.

Autocentrum Ministr s.r.o. se zaměřuje na oblasti týkající se autofólií, ručního mytí a čištění, okenních fólií, pneuservisu a keramické úpravy laku.

Velkoobchod, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika, počítače PC - pokladní, docházkové systémy - kancelářská technika.

Dodávka, prodej: - hutní materiál - obalový materiál.

Nabízíme lakování v rotačním bubnu, technologie vhodná pro hromadné lakování malých prvků ze dřeva, kovu, plastu, nebo gumy. Možnost nanášení barevných laků i funkčních povlaků (kluzné, antikorozní, ...). Sériová výroba. Expresní výroba.

Nabízíme prodej, servis - elektrocentrály s motorem HONDA (záložní zdroje), výkovky, odlitky, kompresory

Odborníci na klimatizace, tepelná čerpadla a vzduchotechniku

Půjčovna a prodej elektrického ručního nářadí a příslušenství, železářství a instalatérské potřeby. Jádrové vrtání a řezání do železobetonu a betonu. Půjčování elektrického nářadí značek: - Bosch, Hilti, Makita, Narex, Rubi, Sima, Stihl, Rems, Ridgid, Rothenberger, Fronius, Camac, Perles, NTC, Master, Enar, Kroll, Alko, aj.

Servis, oprava, montáž: -průmyslového chlazení -chladicí, mrazicí technika-prodej: -chladničky, mrazničky, klimatizace, chladicí vitríny a boxy, výrobníky ledu -plnění autoklimatizace.

Montáže: - klimatizace - tepelná čepadla - vzduchotechnika - rekuperace. Elektroinstalace

Kominictví. Práce: - kominické. Prodej, kontrola, opravy: - hasící přístroje - požární vodovody Výroba: - podpalovače.

Nabízíme komplexní služby v oboru informačních technologií. Správa a servis PC. Instalace hardware, software.

Práce: -CNC obrábění kovů: -soustružnické, frézařské (soustruh, bruska, fréza). Zámečnická výroba: -vrata -mříže -zábradlí -schodiště. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce: -haly -sklady. Oprava: -zemědělská mechanizace (technika) -secí stroje -postřikovače -stroje pro zemní práce -pluhy. Výroba, ...

E-shop. -dárkový sortiment -dětský sortiment -drogerie -kancelářská technika, doplňky potřeby -papír -psací potřeby -svíčky aj.

Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

Komplexní dodávka, výroba, servis, prodej, realizace, montáž, projektování: -vzduchotechnika, chladící technika, klimatizace, klimajednotky -vzduchotechnické potrubí, jednotky, příslušenství -zpracování projektové dokumentace, projekce -vypracování-položkový rozpočet -zajišťuje záruční i pozáruční servisní službu pro vzduchotechnické a ...