CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodávka, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - chladírenská technologie a čističky vzduchu.

Truhlářství Výroba - dřevěná euro okna - schodiště - altány, pergoly - nábytek z masivu - postele - skříně - kancelářský nábytek.

Prodej, oprava, servis: - inkoustových a laserových tiskáren - repasované počítače, notebooky i tiskárny

Opravy a servis počítačů - výpočetní technika, notebooky - IT poradenství. Webdesign.

Prodej, montáž, servis, poradenství: -mobilní telefony -telefonní ústředny -počítače, sítě -elektrické zabezpečení objektů -kamerové systémy -GPS systémy.

Činnost, práce: - zámečník, zámečnické - demontáž, montáž horizontálnich obráběcích strojů - oprava, servis horizontálnich obráběcích strojů

Somfy je největším světovým výrobcem a dodavatelem pohonné techniky a řízení pro: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - garážová vrata - zastínění zimních zahrad. Bezpečnostní systémy pro rolety. Automatizace pohybu garážových vrat, roletových vrat a roletových mříží.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytová - rekonstrukce - zemní práce Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - truhlářské Prodej, montáž: - solární systémy Elco

Práce, výroba: - zámečnické - kovářské - ploty, brány, mříže

Revize, oprava, servis: - požární hydranty

Výroba, prodej, e-shop: - závodní lodě - mořské a jezerní kajaky - kanoe

Prodej, oprava, servis: - gastronomické vybavení

Výroba, prodej, oprava, servis: - hydraulické válce

Specializovaná firma na vybavování kanceláří a podnikatelských prostor. Specializace na vybavení kanceláří. Interiéry pro: - komerční budovy - V.I.P. a ředitelské kanceláře - kancelářské prostory, kanceláře - běžná kancelářská pracoviště - velkoplošné kanceláře - jednací místnosti - salónky - zasedací místnosti - školící ...

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí - brány.

Půjčovna, pronájem: - rafty - kánoe - kajak - příslušenství

Služby: - letecké práce v zemědělství, lesním hospodářství a ochraně životního prostředí - hašení lesních požárů Oprava, servis: - letadla

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Kopírovací centrum - barevné a černobílé kopírování. Prodej, e-shop, pronájem - kancelářská technika - tiskárny - projektory. Grafické práce.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Prodej a pronájem obytných karavanů - prodej přívěsných vozíků.

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.