CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví, nástrojářství.

Činnost: - statické výpočty ocelových, železobetonových a dřevěných konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí.

Výroba obalů z vlnité lepenky - lepené, šité, tejpované nebo skládané papírové obaly.

Generální opravy, servis, modernizace: - obráběcí stroje Prodej: - nové stroje pro zpracování plechu - podavače tyčí - použité obráběcí stoje.

Prodej uhlí, písků, štěrku, půjčováním kontejnerů a autodopravou.

Prodej, distribuce: -automobilová maziva: -motorové oleje. -převodové oleje. -kapaliny do automatických převodovek. -průmyslová maziva: -kalící oleje. -hydraulické oleje. -kompresorové oleje. -maziva ESSO, MOBIL.

Naše služby: - lakovna, metalizace - tryskání - antikorozní ochrana - výškové práce.

Pronájem: - železniční nákladní vozy - vozový park firmy je cca 1 000 vozů - široká nabídka typů vozů vhodných pro přepravu nebezpečných věcí dle předpisu RID nebo potravinářských produktů.

Výroba, prodej, servis, opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla.

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

-Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej: - náhradní díly na zemědělskou techniku - zemědělská technika.

Vyrábíme a dodáváme deskové výměníky tepla, výměníkové stanice, kompaktní předávací stanice, vzduchové chladiče, kondenzátory, spirálové výměníky tepla, trubkové výměníky tepla, separátory, dekantační odstředivky a bubnové rotační zahušťovače, vybavení nádrží, čerpadla, ventily a membránovou filtraci.

Prvotřídní kvalita českých pokladních systémů AWIS. Pokladny - pokladny a systémy pro profesionály Pokladní software pro restaurace a obchody Instalace provádíme po celé ČR. Eshop pokladní systémy - pokladny - pokladní systémy - pokladní sestavy pro obchod - možnost tisku i vlastních etiket s čárovým kódem - pokladní software pro ...

Dodávka: - profesionální zobrazovací zařízení pro stomatologii zn. OWANDY.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky

Poskytujeme školení a certifikace v oblasti svařovaní plastu i montáže. Provozujeme prodejnu a půjčovnu svařovací techniky.

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Výroba: - dřevoobráběcí nástroje - ostření nástrojů - broušení hlav spalovacích motorů - automatizační prostředky OMRON Inženýrství.

Činnost: - zpracování akustických studií pro účely územního, stavebního povolení.

Maloobchod, prodej: - dřevěné pelety - dřevěné brikety - palivové dřevo.