CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Prodej - lékařské nástroje. Prodej - spotřební zdravotnický materiál.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Prodej, projekce, revize, dodávky a montáže: - tepelných čerpadel a solárních systémů, dodávky a montáže řídících systémů, měření a regulace.

Prodej, servis - výpočetní technika - tiskárny a spotřební materiál. Webdesign. Návrh firemní grafiky.

Dodávka, prodej: - vybavení stomatologických ordinací - zubní soupravy - RTG - kompresory

Prodej - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty - kancelářská technika E-shop - hardware - software - datová média - digitální fotoaparáty - kancelářská zařízení a technika - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - spotřební materiál k tiskárnám (tonery, inkousty, ...

Výroba, oprava, servis, montáž: - jeřáby - zdvihací zařízení

Údržby, projekce a sanace - zahradyzakládání trávníku - zahradní architektura Prodej - zavlažovací zařízení

Služby: - sekání trávy - půjčovna zahradní techniky, sekačky

Práce, prodej: - tvarování plastů (plasty) - projekce a konstrukce-jednoúčelové stroje - osobní silniční doprava.

Měření emisí průmyslových zdrojů znečišťování ovzduší

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Prodej, e-shop - kování - sortiment a potřeby pro truhláře - brusivo - lepidlo - ABS hrany.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektronických zabezpečovacích zařízení - elektronických požárních systémů - průmyslových kamerových systémů - digitálního TV příjmu - online reklama.

Výroba: - trysky odstřikovačů - čerpadla odstřikovačů - hadicové systémy - tištěné spoje - ložisková víka.

Montáž, demontáž, revize, zkoušky: - zdvihací zařízení Pronájem: - stavební výtahy, závěsné lávky Výroba, prodej: - vázací prostředky - vazáky z ocelových lan

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský a vodoinstalační materiál - komínové systémy - plynařský materiál - kotle Immergas - nerezové zásobníky, tepelná čerpadla - kamna

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - ochrana životního prostředí - koordinátor BOZP

Zabýváme se výrobou modelových zařízení. Modelová zařízení pro strojní i ruční formování ze dřeva (multiplex), pryskyřice a polystyrenu, případně různé kombinace s kovovými díly modelů nebo jaderníků. S modelovým zařízením dodáváme rozměrové protokoly. Výroba dřevěných modelů pro slévárenství.

Služby: - měření energií, spotřeby vody, plynu, tepla, elektřiny - řízení teploty - regulace kotelen

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

Služby: - připojení k internetu Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - elektronické poklady