CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby - elektronické časomíry - měření závodů na mezinárodní úrovni s vlastním software.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Kovovýroba - obrábění na CNC strojích - výroba přesných dílů a forem. Provozovna Přepeře Přepeře 34 512 61 Přepeře

Povrchová úprava kovů. Zastoupení pro ČR a SR SGS TOOL COMPANY, USA.

Firma nabízí realizaci smaltovaných obkladů v architektuře a smaltované výrobky určené pro průmyslové a reklamní využití.

Sluužby: - měřením hluku, prachu, vibrací, osvětlení a mikroklima

Dodávka: - výpočetní technika - multimediální učebny - školní informační systém Eduinfo.

Činnost: - zámečnické práce - otvírání dveří Prodej, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Zámečnické práce a průmyslové lakování výrobků mokrou cestou-, , mokré lakování, , Průmyslové lakování železných konstrukcí, konstrukce, součásti strojů a další. Průmyslové lakování následujících výrobků: -korby, kontejnery -karoserie vozů, vlečky, přívěsné vozíky -lžíce bagrů -sloupy, stožáry, osvětlení -stavebně zámečnické ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Činnost: - statické výpočty ocelových, železobetonových a dřevěných konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí.

Výroba obalů z vlnité lepenky - lepené, šité, tejpované nebo skládané papírové obaly.

Generální opravy, servis, modernizace: - obráběcí stroje Prodej: - nové stroje pro zpracování plechu - podavače tyčí - použité obráběcí stoje.

Prodej uhlí, písků, štěrku, půjčováním kontejnerů a autodopravou.

Prodej, distribuce: -automobilová maziva: -motorové oleje. -převodové oleje. -kapaliny do automatických převodovek. -průmyslová maziva: -kalící oleje. -hydraulické oleje. -kompresorové oleje. -maziva ESSO, MOBIL.

Naše služby: - lakovna, metalizace - tryskání - antikorozní ochrana - výškové práce.

Pronájem: - železniční nákladní vozy - vozový park firmy je cca 1 000 vozů - široká nabídka typů vozů vhodných pro přepravu nebezpečných věcí dle předpisu RID nebo potravinářských produktů.

Výroba, prodej, servis, opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla.

Výroba, prodej: - přesné nástroje ze slinutého karbidu a to i včetně kombinace s ušlechtilou ocelí.

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

-Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej: - náhradní díly na zemědělskou techniku - zemědělská technika.

Vyrábíme a dodáváme deskové výměníky tepla, výměníkové stanice, kompaktní předávací stanice, vzduchové chladiče, kondenzátory, spirálové výměníky tepla, trubkové výměníky tepla, separátory, dekantační odstředivky a bubnové rotační zahušťovače, vybavení nádrží, čerpadla, ventily a membránovou filtraci.