CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prvotřídní kvalita českých pokladních systémů AWIS. Pokladny - pokladny a systémy pro profesionály Pokladní software pro restaurace a obchody Instalace provádíme po celé ČR. Eshop pokladní systémy - pokladny - pokladní systémy - pokladní sestavy pro obchod - možnost tisku i vlastních etiket s čárovým kódem - pokladní software pro ...

Dodávka: - profesionální zobrazovací zařízení pro stomatologii zn. OWANDY.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky

Poskytujeme školení a certifikace v oblasti svařovaní plastu i montáže. Provozujeme prodejnu a půjčovnu svařovací techniky.

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Výroba: - dřevoobráběcí nástroje - ostření nástrojů - broušení hlav spalovacích motorů - automatizační prostředky OMRON Inženýrství.

Činnost: - zpracování akustických studií pro účely územního, stavebního povolení.

Maloobchod, prodej: - dřevěné pelety - dřevěné brikety - palivové dřevo.

Činnost: - projekční práce ve strojírenství: - konstrukce lisovacích nástrojů.

Stroje a zařízení pro gastronomii, pekárenství a obchody. Velkoobchod, maloobchod, prodej, projekce, realizace, poradenství, dodávka, montáž, zaškolení obsluhy, záruční a pozáruční servis, oprava, výroba, import, dovoz: - vybavení pro kuchyně, restaurace, cukrárny, pekárny, obchody, varny, výdejny jídel, bary: -pultové, cukrářské, ...

Vývoj, výroba: - taktické vybavení pro armádu, bezpečnostní složky - neprůstřelné vesty - batohy.

Prodej: - úklidový parní čistič a vysavač s molekulárním separátorem.

Prodej, montáž, servis - tepelná čerpadela - klimatizace.

Společnost Pilz Czech s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby a řešení v oblasti bezpečnosti strojů a zařízení: 1) Kompletní nabídka bezpečnostních produktů a komponentů, podpora při jejich výběru a konfiguraci 2) Speciální software pro návrh, řešení bezpečnosti a programování řídících systémů Pilz 3) Nabídka kompletních služeb při ...

Energetický specialista - energetický audit - průkazy energetické náročnosti - kontrola kotlů a rozvodů - inženýrská činnost ve výstavbě.

Prodej, maloobchod, montáž, servis, oprava: -hydraulická zvedací čela pro všechny typy dodávkových, nákladních automobilů.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladící zařízení a tepelná čerpadla. Zámečnictví, nástrojárna.

Služby: - odvoz a likvidaci fekálií a odpadních vod - vývoz septiky, žumpy a čističky odpadních - odvoz stavebního odpadu a suti - čistící vůz - čištění a údržba pozemních komunikací - zemní a výkopové práce

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Projekce, poradenství: - vzduchotechnika - vytápění.

Prodej - školní potřeby - dětský nábytek Internetový obchod - hračky - stolní hry - dětský nábytek - dětské kočárky - školní potřeby -prodej - hračky - stolní hry -prodej - dětské oděvy.

Prodej, oprava, servis: - měřící a regulační technika

Laboratorní a zdravotní technika - výroba a servis úpraven vody na bázi reverzní osmózy - servis parních a horkovzdušných sterilizátorů.

Návrh, výroba: - speciální nástroje a přípravky - střižné nástroje - lisovací formy - kalibry.