CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Dodávka, prodej, servis - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - přístroje a nástroje pro endoskopii, chirurgii, gynekologii.

Dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -kamerové monitorovací systémy -přístupové systémy

Servis a revize - hasící přístroje.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Dodávka, montáže, instalace: - měřicí technika, měřící přístroje - regulační technika, regulační přístroje.

Návrhy: - technologické postupy pracích procesů - prací linky - půjčovna - automatické dávkovací systémy - poradenství - profesní údržba prádla - optimalizace spotřeby vody a plynu - řízení pracích strojů.

Zabezpečovací, měřící a regulační technika. Přístrojové vybavení pro řízení pracovních procesů. Projekce, dodávka, montáž systémů pro hlídání chodu rotačních strojů a vibrodiagnostiku.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Prodej, internetový obchod, eshop: - kancelářský nábytek - židle, stoly, skříně: - ekonomická kategorie - manažerský a ředitelský nábytek - kavárenský a restaurační nábytek - sedací nábytek pro sportovní haly a stadiony - křesla a židle do divadla a kina - školní lavice a židličky - lavice do zdravotnictví, ordinací - ...

Povrchové úpravy výrobků a konstrukcí, prášková lakovna.

Měření radioaktivity, radonový průzkum stavebních pozemků měření koncentrace radonu v obytných budovách měření dávkového příkonu -záření.

Dodávka, prodej, servis - suroviny a strojní zařízení pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu - směsi na cukrářskou výrobu - směsi na pečivo - náplně - droždí.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.

Návrh a realizace zahrad - projektová dokumentace zahrad - realizace zahrad a závlahových systémů - zahradní design.

Práce: - pálení laserem - odporové přivařování - CNC ohraňování - práškové lakování - svařování, svářečské. Výroba: - díly pro automobilový průmysl.

Výroba a servis zdravotnické techniky. Periodické prohlídky (kontroly) zdravotnické techniky. Elektrické revize zdravotnické techniky.

Servis, opravy a instalace - počítače - tiskárny - antény a satelity - domácí audio a video. Výuka a kurzy na PC.

Výkup a prodej tvářecích strojů - vysekávací a děrovací lisy - lasery - ohraňovací lisy.

Dovozce bezpečnostních zařízení značky GUARDYS. GPS lokalizátory pro bezplatné satelitní sledování, IP kamery a další digitální bezpečnostní systémy. Automobilové kamerové systémy. Italská kavárna LA BADIA, www.labadia.cz

Tesařské práce Zateplení - budovy Rekonstrukce a revitalizace - průmyslové stavby Kompletní stavební činnoststavby a rekonstrukce - RD Pokrývačské práce Zámečnické práce

Dodávka kalibračních nástrojů - kurzy metrologie.