CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - smykem řízených nakladačů Golem - čelní nakladače - použité stroje

Prodej zahradní a lesní techniky.

Velkoobchod obalové materiály pro domácnost. Infračervené topní panely SUNDIRECT - výhradní zastoupení pro Českou republiku. Itálie, Slovensko.

Prodej a servis, produkty: - autorefrakto - keratometry - tonometry - perimetry - topografy - pachymetry a oční ultrazvuky - štěrbinové lampy - oční lasery - pentacam - fokometry Hlavní vyšetřovací přístroje pro oftalmologii. Vyšetřovací pomůcky a přístroje pro oftalmologii. Automatické fokometry. Ultrazvuková ...

Oblasti činnosti: - filtrační zařízení MOLDOW - odsávací systémy Transflow - průmyslová vzduchotechnika - hasicí systémy MINIMAX - tTechnologické celky pro papírenský a tiskařský průmysl - lisy a trhače BALEMASTER ENERGOTECH – FT, s.r.o. zastupuje: - dánskou firmu MOLDOW - předního světového výrobce odprašovací techniky - ...

Výroba: Přesná strojírenská výroba. Kovoobrábění včetně kompletace. Obrábění na NC, CNC strojích. Výroba: - řezací válce pro skartační stroje - stroje pro recyklaci použitých kartonů - paketovací lisy - soukací stroje pro zpracování polyetylenových vláken a jejich náhradní díly - převodovky pro malou zahradní techniku - ...

Průmyslová automatizace: - výroba jednoúčelových speciálních automatických zařízení. Svařování, pájení, zatavování, nýtování, tvarování.

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný. Prodej: -nádoby na odpad-popelnice, kontejnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontejnerová přeprava. Práce: -UNC* 060-terénní úpravy, zemní práce, vrtání děr, výkopy základů -rekultivace -stavební, zednické, ...

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

Zakázkové truhlářství: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Umělecké kovářství KOV-BOYS. Výroba - kovaná zábradlí - brány, vrata, ploty, mříže.

Firma MEDET působí na českém a zahraničním trhu již od r. 1992 v současnosti tvoří jednu z klíčových firem v oblasti dodávek všech typů tvrdoměrných destiček. Základem je výroba a prodej tvrdoměrných destiček typu Rockwell, Brinell, Vickers a Knoop pro spolehlivé kontroly všech typů průmyslových a laboratorních tvrdoměrů..

Zabýváme se zakázkovou strojírenskou výrobou.

Správa nemovitostí: Komplexní technický servis a ekonomická správa bytových a nebytových prostor: - administrativní budovy - skladové, logistické a výrobní areály - bytové domy včetně všech potřebných doprovodných činností dle požadavků v rozsahu: - vedení správní agendy - vedení technické dokumentace - revize, ...

Práce: - úklidové - čištění koberců - čištění čalounění - mytí oken - úklidy panelových domů Půjčovna: - úklidové stroje Karcher.

Výroba - briketovací lisy KL - 40 Kovovýroba - zámečnické práce

Dodávka - elektroměry - pokojové regulátory - elektronická relé.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - nerezový gastro nábytek