CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové nosníky I, IPE, U, UPE, HEA, HEB -ocel plochá -úhelníky rovnoramenné, nerovnoramenné -ocel kruhová -betonářská ocel -ocel široká -plechy válcované za tepla (síla 3mm-30mm) -trapézové plechy pozinkované -svařované sítě KARI (dle DIN 488). Služby: -námi skladované i ...

Požární ochrana - požární bezpečnostní řešení stavby, projekce.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Kontejnerový odvoz sutí, zeminy pronájem - kontejnery Přeprava: - materiál písek betonářský i na maltu, mulčovací kůra na zahrady, štěrky z kamenolomů různých velikostí Odvoz a likvidace: - stavební sutě - výkopové zeminy - komunální odpady - dřevo Výkopové zemní práce strojem(vykopání základů, vodovodních a kanalizačních přípojek) - ...

Prodej, servis: - hydraulické jeřáby - hydraulické prvky. Výroba: - lesnické nástavby na přepravu dřeva - hydraulické válce. Servis: - generální a střední opravy hydraulických ruk.

Nákup a prodej použité a nové stroje: - šicí pro kůži a textil - pro výrobu obuvi - pro zpracování kůže všeobecně - pro zpracování pryže.

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Montáže OK, potrubních systémů, strojů a zařízení pro cukrovarnický průmysl. Kovomontáže ve stavebnictví, zámečnická činnost Prodej zařízení pro potravinářský průmysl

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Služby na úseku BOZP.

Vývoj, výroba, prodej a údržba ultralehkých a lehkých sportovních letadel.

Realitní kancelář - pronájem, prodej nemovitostí

Oprava, servis, GO: - vysokozdvižné vozíky - motory PERKINS, E 514, ZETOR - paletových vozíků.

Výroba: -zametací kartáče pro komunální techniku -válcové, talířové, lanové a další speciální kartáče na zametací stroje -nástavby čistících vozů. Údržba, opravy a generální opravy zametacích vozů určených pro čištění vozovek, chodníků i kolejí. Prodej nové i použité: -zametací vozy a náhradní díly k těmto vozům. -hydromotor -vodní ...

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.

Držitelé ISO 9001:2000. Výroba, prodej: - solární vakuové trubicové kolektory vhodné pro alternativní ohřev vody a vytápění RD - vakuový trubicový teplovzdušný kolektor pro teplovzdušné vytápění - ploché kolektory - kompletních solárních systémů - kompaktní solární zásobníky - snadná montáž v RD i svépomocí - fotovoltaické ...

Franchisingový partner AutoCont CZ a.s. Prodej, komplexní služby (servis, montáže, poradenství): -značková výpočetní technika: -počítačové sestavy -průmyslové počítače -příslušenství -tiskárny -notebooky -software. -pokladní systémy, pokladny -kamerové systémy.

Výroba, montáže, instalace, oprava: -lanové a hákové nosiče kontejnerů -kontejnery -hydraulické nakládací ruky -sklápěcí nástavby. Prodej, dodávka: -náhradní díly, hydraulické prvky -nové rámy i rámy po GO**. Sídlo, kancelář: -Dešná 65, 76315 Slušovice tel.: 573399890, fax: 573399890

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Výroba, rekonstrukce, modernizace: -generální opravy mostových jeřábů -nové jeřáby – do nosnosti 75t, rozpětí do 32m -Sloupové a nástěnné otočné jeřáby -mostové jeřáby.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - satelitní a anténní technika - audio-video: reproduktory, MP3 přehrávače, sluchátka, zesilovače - car audio: reproduktory, reprobedny, výhybky - měřící přístroje: analogové, digitální - pc - komponenty: periferie, web kamery atd. - satelitní technika: paraboly, přístroje - ...

Práce: -kovoobrábění -soustružení -dělení materiálu -frézování -svařování -broušení na kulato -lisování až 200t, tlaková výška 2000mm -cnc obrábění až do průměru 500mm -možnost skladových prostor venkovních i vnitř.