CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.

Výroba: - celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů - velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi, nábytek - kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Dodávka, prodej - nábytek značek BJÖRKNAS a BOKNÄS - knihovny, vitríny - sedací nábytek, stoly - kancelářský nábytek. Vzorková prodejna: Rybná 23, Praha 1

Prodej, oprava, servis: - úklidová technika Rainbow

-Konstrukce prototypových strojů a zařízení v oblasti manipulační techniky, montážní techniky a v oblasti dalších příbuzných oborů. Zajištění výroby a uvedení strojů do provozu je samozřejmostí.

Dodávka, prodej - kapsové filtry - filtrační materiály - kazetové filtry.

Služby: - školení obsluh manipulačních vozíků - technické revize manipulačních vozíků - revize plynových zařízení - revize zemních strojů

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítače PC**. Montáž, instalace: -malé ústředny a faxy. Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Zámečnictví Svářeč-Tig, elektroda-nerez-černé-Co2

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Prodej: - vysokotlaká čistící zařízení zn. Kärcher - teplovzdušné agregáty - odvlhčovače - výrobky z recyklovaného plastu - zatravňovací dlažba, plotovky, prkna, desky, obrubníky Výroba, montáž: - technologie pro živočišnou výrobu - porodní kotce - kotce pro selata - krmné automaty - krmné linky

Kovoobrábění - soustružení Zámečnické práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení, tlakových zařízení.

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Zámečnictví: - strojní kovovýroba - konstrukce drobné a střední - účelové stroje a zařízení, konstrukční celky. Opravy a údržby domovního, bytového a zahradního vybavení.

Drobné výrobky z plastů Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - sáčky - pytle - tašky - přířezy Prodej: - vložky do kontejnerů, kartonů, popelnic - alobal - pečící papír - potravinářské folie - pohárky - tácky - sáčky do odpadkových košů - pytle do popelnic.

Elektromontážní a elekroinstalační firma. Provádí: -elektroinstalace v objektech občanské výstavby včetně dodávky projektové dokumentace, revize -průmyslové elektroinstalace do 1000V v objektech třídy A a B včetně dodávky projektové dokumentace a revize -opravy a rekonstrukce elektroinstalací do 1000V -odstraňování ...

Prodej hydraulických zařízení: - čerpadla - pojistné ventily - uzavírací ventily - ruční hydraulické agregáty - pístové hydromotory a čerpadla - filtry a filtrační vložky - rozvaděče - zámky.

Prodej, servis: - lodních motorů, lodí, vodních skůtrů - nafukovací čluny - laminátové lodě a čluny - hliníkové čluny - jachty - rybářské čluny. Výroba: - přivěsy sériové i atypické. Přestavba dovezených přívěsů, vyřízení formalit a TP. Bazar lodí a motorů. Autoservis: -specilizace na vozy BMW a koncern VW - plnění a servis ...

Dodavatele ložisek, klínových řemenů, ségrových pojistek a automobilových ložisek. Sortiment naši firmy tvoří především gufera, ložiska, klínové řemeny, ségrové pojistky, upínací ložiska, automobilová ložiska předních světových výrobců (NSK, ZKL, SKF, ZVL).

Montážní práce ocelových konstrukcí a plášťů. Ocelové haly. Montované stavby. Stavebně montážní práce. Suché výstavby RIGIPS včetně konstrukcí protipožárních.