CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Výroba rozvaděčů nízkého napětí

Aplikace a prodej - termokeramické nátěrové hmoty ThermoShield k využití ve stavebnictví i strojírenství Prodej - trubkové sanitární a vytápěcí systémy JOHN-GUEST Půjčovna - čistící zařízení - průmyslové vysavače - výčepní zařízení s chlazením

Výroba, prodej, servis: -automatické vzorkovače vod*. -laboratorní přístroje

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.

Výtahy Malina: -odborný servis a opravy výtahů.

Obchodní činnost ve strojírenství. Prodej: -stroje na zpracování a manipulace se dřevem-kulatinou -podavače, dopravníky, sušící bubny, třídiče. Projekce: -strojírenská.

Měření radonu na pozemcích a měření radonu v objektech. Stanovení radonového indexu pozemku. Radonová poradna. Vyhledávání geopatogenních zón v bytech. Geofyzikální průzkum aletecké snímkování.

Prodej, servis - pilařské stroje a zařízení - kmenové pásové pily.

Dodávky, montáže, opravy, revize, zkoušky: - vyhrazených elektrických a plynových zařízení včetně techniky detektorů uniku plynu a CO.

Smaltované nádrže VÍTKOVICE - zvýšení objemu stávajících - dodání celých provozních souborů skladů TH z demontovaných a repasovaných nádrží - demontáž a zpětná montáž v nové lokalitě - revize - opravy - přetmelení Dodávka - posklizňové linky - kompletní technologie včetně sušení a čeištění zrnin - ...

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Provoz a sídlo firmy: Průmyslová zóna Litomyšl Svitavská Výroba, velkoobchodní prodej: - stroje pro posklizňové zpracování osiv - mořící stroje na osiva - stroje pro pytlovaní a balení sypkých hmot včetně vážení - stroje pro paletizaci obalů, ukládání na paletu - mezioperační vaničkové a jiné dopravníky - skladovací ...

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -digitální průkazové foto -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Maloobchod, prodej: - fotopřístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámečky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovení fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektivy TAMRON. Sběrná služba: - fotografií.

Fotografické služby: - zpracování fotografií. Opravy: - fotoaparáty - videokamery. Prodej-maloobchod: - fotoaparáty - filmy a fotomateriály - fotografická technika - fotoalba - rámečky - baterie - videokamery. Kopírovaní: - černobílé - barevné.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby, filmy. Vyvolávání fotografií.

Fotografie: -Komerční včetně audio video kazet. - fotografické produkty - fotoaparáty.

Zpracování barevných, černobílých, analogových a digitálních snímků. Provoz virtuální fotosběrny. Prodej foto, video techniky a příslušenství.

Prodej: - kancelářský nábytek.

Půjčovna lodí k celodenním vyjížďkám po Baťově kanále a pronájmy hausbótů pro vícedenní pobyty na vodní cestě. Půjčovna lodí: 604506912 Pronájem hausbótů: 774490344. Provoz přístavu Plavební sezona: 1. květen - 30. září Otevírací doba: květen, září: pátek - neděle 10:00-18:00 červen, červenec, srpen: úterý - neděle ...