CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Povrchová úprava kovů a plastů: - mokré lakování plastových a kovových dílů - galvanické zinkování - chromování - niklování - mědění - chromátování hliníku.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Kovoobrábění, kovovýroba: -mechanické úpravy kovů -práce: -na soustruhu, soustružnické, soustružení -na frézce, frézařské, frézování -na vrtačce, vrtačské, vrtání -na brusce, brusičské, broušení -na CNC stroji.

Stavební činnost, práce: -dodávky-stavby, rekonstrukce, opravy -půdní vestavby, montáž-sádrokartony. -zámečnická zakázková výroba: -zábradlí, ploty, brány apod. -sváření v ochranné atmosféře. -výroba: -elektrokotle značky EPK*: -teplovodní od 3 do 48 kW** -s částečnou akumulací -s ohřevem teplé užitkové vody ...

Výroba, kovovýroba, projekce, montáž, export, prodej: - lehké ocelové haly Astron na míru - haly Astron na klíč - konstrukční systémy - průmyslové objekty - výrobní haly, sklady - zemědělské objekty, farmy - supermarkety, halové objekty, autosalony - sportovní haly, zimní stadiony - hangáry - nadzemní parkoviště - logistické haly.

Prodej, revize a hasicí přístroje - hydrantové systémykontrola protipožárních uzávěrů Kontrola protipožárních uzávěrů.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování fasád - rekonstrukce lodžií - klempířské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Prodej - registrační pokladny Servis - registrační pokladny - kancelářská technika

Služby: -čistící a úklidové služby -jednorázové i pravidelné úklidy -praní prádla, mandlování -svoz a rozvoz prádla v ceně -údržba travnatých ploch a zeleně -sekání trávníků, hřišť -údržba soukromých zahrad, firemních i veřejných prostranství. Prodej: -úklidové prostředky -strojní zařízení -chemie.

Projekce - elektroinstalace Měření - vyhodnocovací jednotky tepla (MB) Dodávka a montáž - tepelná čerpadla

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: - zdravotnický materiál - zdravotnická technika. Výroba: - kardiostimulátor EPG 10P a příslušenství. Distribuce: - prodej externích kardiostimulátorů EPG 10P + pravidelná roční bezpečnostně technická kontrola (PBTK) - katetry, stenty, dreny, jehly - chirurgické nástroje.

Dodávaka: - keramické zubní implantáty - rotační nástroje.

Půjčovna karavanů: -výhodné ceny -celoroční provoz -vozy jsou v kategorii do 3, 5 tuny (ŘP sk. B), motor 107 kw, 2, 8 JTD. Výbava interiéru: -šest osob pro jízdu a spaní, TV, VHS, rádio s CD, lednice s mrazákem, vařič, nerezový dřez, teplá voda, koupelna se sprchou, chem. WC (chemie do WC v ceně nájmu) Výbava exteriéru: -markýza 4m, ...

Dodávka: - specializované díly pro průmysl: - hydraulika - pneumatické prvky.

Energetické poradenství - energetické posudky, audity - průkazy energetické náročnosti.

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál. Oprava, servis: - psací stroje - skartovací stroje.

Prodej, e-shop - kotle, tepelná čerpadla, solární systémy.

Technická prohlídka plavidel. Vystavování lodních dokladů. Vedení plavebního rejstříku. Plavební dozor.

Prodej, servis, revize a kalibrace: - svařovací technika. zastoupení: MIGATRONIC KUHTREIBER OMICRON ALFA IN - odsávací technika NEDERMAN KEMPER - opravy ručního nářadí

Prodej a servis: - váhy a vážní systémy - elektronické pokladny - označovače výrobků a spotřebního materiálu. Prodej: - spotřební materiál. Přestavby mechanických vah na hybridní i celotenzometrické s el. vyhodnocováním. Kalibrace vah. Zajišťujeme úřední ověření stanovených měřidel s ČMI.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: -nástroje pro doly, lomy, stavebnictví a slévárenství -výhradní prodejce firmy SANDVIK (nástroje pro pneumatické a elektrické ruční nářadí -pneumatické nářadí Permon Křivoklát -nářadí pro sbíjecí, bourací, vrtací a ponorná kladiva -příslušenství pneumatického nářadí (oškrty, dláta, vrtací tyče, vrtací ...

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.

Stavební práce - výstavba průmyslových objektů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba, opravy, servis - zdvihací zařízení. Strojní výroba - výroba a oprava strojů a technologických celků. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů. Dřevovýroba - řezivo - montáž ...