CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E-shop - kancelářský nábytek - ložnice - knihovny - kuchyně - sedací nábytek - dětský nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Pronájem skákacích hradů.

Činnost: - konstrukční práce v oblasti strojírenství.

Konstrukční kancelář, návrh: - stavebnicové svařované přípravky - polohovadla.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Hostinská činnost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Fotografické služby -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod

Rizikové kácení stromů. Sečení a údržba trávníků. Údržba stromů. Pronájem vysokozdvižné plošiny. Půjčovna: - zahradní technika (štěpkovače, motorové pily, křovinořezy)

Kovoobrábění. Provádíme soustružnické práce a vyrábíme veškeré druhy ozubení.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

BEZVA - Bedřich Všetula Prodej, montáž, opravy, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně, pulty - chladící a mrazící boxy - chlazení piva, sodovníky - výrobníky ledu ICEMATIC - průtokové chlazení vody - chlazení rozvaděčů u obráběcích strojů - klimatizace.

Montážní práce, montáže SHZ - stabilní hasicí zařízení. Drobné stavební práce, instalace

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.

Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Návrh, výroba, montáž jednoúčelových strojů. Provozovna: Hradčany 94 33401 Přeštice

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Prodej nové i použité stroje: - stroje a zařízení pro těžbu a zpracování - na recyklaci stavebních sutí - zpracování bioodpadů - břity na sněhové pluhy. Náhradní díly pro drtiče a štěpkovače.

Elektromontáže, elektroinstalační práce. Rozvody a revize elektrických zařízení. Montáže a opravy: - hromosvody - rozvaděče elektronických zabezpečovacích systémů EZS a elektronických požární signalizace.