CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Provádíme montáže, opravy, revize a zkoušky výtahů. Zabýváme se projektováním elektrických zařízení. Nabízíme zdvíhací zařízení.

Český Rally Team. Stavba a půjčovna závodních aut.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.

Servis a opravy : - autorizovaný servis vozidel značky MAN - pozáruční servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis přívěsů a návěsů všech značek - servis dodávek - měření EMISÍ, příprava na STK, cejchování tachografů - opravy převodových skříní ZF a EATON - zámečnické a klempířské práce - diagnostika brzd - servis WABCO, ...

Lisování technické pryže zejména pro automobilový průmysl Výroba: - silentbloky pro automobily AVIA, LIAZ - ostatní pryžové výrobky. Obrábění - CNC dlouhotočné automaty. Držitelé certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001

Firma Saving Europe, s.r.o. se zaměřuje na prodej kvalitních a vysoce úsporných výrobků do domácnosti a gastronomických provozoven. Klientům poskytujeme energetické poradenství v oblasti úspory. Jsme distributory špičkových výrobků značky AML. Nabízíme Vám vysoce kvalitní, úsporné, zdravotně nezávadné produkty s dlouhou životností: - sady ...

Činnost: - prodej obalových materiálů

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - ruční nářadí - pracovní oděvy - zahradní technika.

Dodávka a NONSTOP servis dopravních pásů: - inspekční a poradenská činnost - montáž dopravních pásů

E-shop: - bio krby - trezory - slunečníky - sedáky na zahradní židle - kojící polštáře.

Prodej, oprava, servis: - zahradní, lesní mechanizace - JONSERED - HUSQVARNA. - motorové pily - křovinořezy - hydraulické štípače - motorové provzdušňovače (odmechovač) trávníku a plotostřih. Půjčovna: - motorová pila - křovinořez - hydraulický štípač

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Výroba, servis: - lékařské elektrotechniky - pulsní Oximetr - měření kyslíkové saturace - měření tepové frekvence - kardiomonitory - centrální monitory na bázi PC - externí kardiostimulátory - infúzní pumpy a dávkovače - pulsní oximetry - defibrilátory - odsávačky - ultrazvukové čističky - saturační senzory - spotřební materiál.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - brány, přístřešky, schody, zábradlí.

Výroba: -nábytek na míru -kancelářský nábytek -vybavení pro školky a školy

Výroba: -atypický nábytek na míru -nábytek pro školky a školy -kancelářský nábytek

Služby - servis výpočetní techniky, počítačů, notebooků - připojení k internetu - webdesign - montáž, instalace kamerových a zabezpečovacích systémů.

Prodej, montáž, revize - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klempířství - prodej okapových součástí. - zakázková výroba klempířských prvků.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.