CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: -obalové materiály včetně PE sáčků a pytlů. - individuální obaly Prodej, maloobchod: -lepidla -tmely.

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.

Firma Petr Bartaloš provádí veškeré stavební práce a stavební řemesla na Pardubicku. Stavební práce: - veškeré stavební práce - stavby na klíč - rekonstrukce budov - sádrokartony - omítky - malířské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - instalatérské práce - podlahy - zámečnické práce.

Výroba ochranných produktů. - ochranné prvky - kartonáž - pěnové folie - PUR fixace - PE fixace

Služby v poskytování bezpečnosti práce: - poskytování odborných seminářů - školení v oblasti bezpečnosti zdraví a ochrany při práci - odborný audit dle požadavků BOZP

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Montáž - kotelny na tuhá paliva, plynové, olejové - stanice výměníkové, směšovací, předávací - rozvody plynu - rozvody topení Prodej: - kotle - radiátory - topenářský materiál - plynové spotřebiče Svářečské práce. Montáž: - rozvody odpadů - předizolované potrubí Potrubářské práce Montáž - ...

Služby - koordinátor BOZP (bezpečnosti a ochrany zdraví při práci) na staveništi.

Prodej, servis, e-shop - autotechnika - elektrické nářadí - strojní vybavení - manipulační technika - kovoobráběcí stroje - vzduchotechnika.

Prodej a servis zdravotnických technologií - digitální rentgenová zařízení.

Návrh, montáž, servis - závlahové systémy.

Služby - energetické audity - kontrola kotlů - průkazy energetické náročnosti budov - projekty rodinných domů.

Zámečnictví, nástrojářství. Zámečník, nástrojař.

Projekce, - měření a regulace (MaR). Služby: - tvorba software pro průmyslové automaty (PLC). Výroba: - jednoúčelové stroje.

Prenájom hnuteľných vecí Prípravné práce pre stavbu Mechanické úpravy na zákazku Sprostredkovateľská činnosť Demolácia, zemné a výkopové práce Prenájom strojov, prístrojov a zariadení Maloobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Servis - výpočetní technika Výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě Školení - práce na počítači

Portál ohledně nabídky prodeje zboží.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), požární ochraně (PO) a hygieny práce - poradentsví, zpracování dokumentace, školení zaměstnanců.

Návrh, instalace plynových kotelen, tepelných čerpadel a solárních systémů pro ohřev teplé vody.

Prodej, montáž, poradenství: - gastronomické zařízení.

-Montáž, servis, údržba i oprava strojů a zařízení používaných převážně v automobilovém průmyslu. - Zajišťujeme kontrolu, výměny a čištění poškozených dílů. -Opravujeme mechanické části strojů, pneumatické systémy. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Kompletní realizace: - obloukové světlíky - opláštění budov sendvičovými panely - střešní světlíky pro průmyslové haly - hydroizolace. Výroba: - ocelové konstrukce.