CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Činnost: - komplexní služby v oblasti IT - správa sítí - pokladní systémy - docházkové a přístupové systémy.

Dodávka: - výpočetní technika. Služby: - správa počítačových sítí.

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Služby: -termovizní měření za použití termokamery -kontrola tepelně izolačních vlastností -vyhledávání rizikových míst z hlediska požární bezpečnosti

Opravy rotorů a statorů všech druhů elektromotorů a elektrického nářadí.

Prodej: - prostředky a materiály pro svařování a pájení - pájky - otěruvzdorné plechy Poradenství v oblastech svařování, navařování a ochrany proti opotřebení.

Výroba, montáž, prodej, oprava: -teplovzdušné vytápěcí systémy pro průmysl i domácnosti -klimatizace -klimatizační a chladicí systémy pro průmysl i domácnosti -míchačky vzduchu pro úsporu tepla -teplovodní vytápěcí jednotky.

Dodávka a montáž - kompletní stínící technika, plastová okna, eurookna, kompletní stavební činnost. Kovovýroba.

Kamenná prodejna, e-shop: - nářadí, stroje a spotřební materiál - zahradní nástroje, technika a volný čas - elektrické nářadí - obráběcí stroje - servis, půjčovna.

Prodej, e-shop: - hasicí přístroje - hydrantové příslušenství - požární hadice - prostředky požární ochrany.

APráce: - kovovýroba - kovoobrábění, vodorovné vyvrtávání na W9A Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, poradenství, kalibrace: - měřidla pro strojírenství a příbuzné obory - kalibry Výroba speciálních kalibrů dle výkresu zákazníka.

Dodávka, prodej, poradenství - osvětlení, zářivkové trubice, LED technologie JUST - optoelektronické měřicí přístroje TECHKON.

Činnost: - opravy průmyslových převodovek - návrh, montáž průmyslových převodovek.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, servis, oprava: -hydraulické hadice Dn 05 - 50 včetně koncovek, pracovní tlak O ÷ 420 bar -strojírenská šroubení-KNOMI, s.r.o. a zastoupení firmy EMB* -hydraulické kulové kohouty-PISTER -hydraulické rychlospojky -hydraulické trubky-černé (fosfát), pozinkované a nerez -hadice OPTIMIT (SEMPERIT), ...

Projekce, dodávka, montáž: - zařízení pro ochranu životního prostředí: - čištění spalin a odpadních plynů - energetické využití odpadů - hořákové systémy.

Prodej, e-shop: - počítače - výpočetní technika - razítka Renovace tonerů a cartridgí Výroba razítek.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

CNC technologie, laserové řezání materiálu, svařování Zpracování a ohýbání plechů

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Vybavení hotelů: - hotelové sejfy, absorpční minibary, zámkové systémy - televizory - vysoušeče vlasů, koupelnové doplňky, kosmetická zrcátka, osoušeče rukou - rychlovarné sady, žehliče kalhot - kufrboxy - stojany na šaty - froté zboží (ručníky osušky, župany, pantofle) - polštáře, přikrývky, ložní prádlo - ubrusy, záclony, ...

Největší světový výrobce prvků pro řízení pohybu - Motion Control. Velkoobchod, prodej: - hydraulika - čerpadla - válce - akumulátory - ventily - pneumatika - šroubení - hadice až do 250MPa - těsnění - prvky chladících obvodů - rychlospojky - servopohony - solenoidové ventily - filtry pro kapaliny a plyny - ...

TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE: - návrhy - projekty - výroba. Výroba atypického nábytku zejména pro hotely a restaurace, dále pro privátní zákazníky, kompletní interierové vybavení. Zabýváme se návrhy, zakázkovou výrobou a následně montáží nábytku vyššího standardu, celých interiérů pro vybavení: - hotelů - restaurací - bank - barů - ...