CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Hlavním oborem působnosti firmy AVAPS s.r.o. je: - vývoj - výroba - instalace požárních uzávěrů a kouřových zábran. Jedná se především o: - roletové textilní uzávěry vlastní výroby - roletové ocelové uzávěry - speciální roletové požární uzávěry - sekční požární uzávěry. Firma AVAPS s.r.o. je výhradním dovozcem a dodvatelem ...

Internetový obchod, e-shop: - stropní ventilátory - stropní ventilátory se světlem - svodiče přepětí.

Činnost: - lesnické služby - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost. Prodej: - palivové dřevo. Komunální služby: - sekání trávy kolem silnic - prohrnování sněhu traktorem.

Výroba: - nádrže pro skladování, výdej kapaliny AdBlue.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače.

Internetový obchod, prodej, eshop: -autokosmetika /autokosmetiky/ a autochemie: -oleje motorové /motorových olejů/ CINOL -brzdová kapalina CINOL -antifreeze do chladiče CINOL -nemrznoucí kapaliny CINOL, ZAROL do ostřikovačů vozidel -letní kapaliny CINOL, ZAROL do ostřikovačů vozidel -kapalina CINOL do chladičů ...

Specialista na váhy: - prodej, - servis, - montáž, - opravy. Váhy: - elektronické, - mechanické, - obchodní, - automobilové, - jeřábové.

Opravy a kancelářská technika, výpočetní technika.

Měření radonu v rodinných domech, komerčních objektech a objektech ve veřejném zájmu - projektové návrhy protiradonových úprav, protiradonové úpravy objektů všech typů, odstraňování radonu ze zdrojů pitné vody, dodatečné protiradonové úpravy, poradenská činnost, radiochemické rozbory vody.

Prodej, e-shop: - hygienické zboží - papírové ručníky - toaletní papír - čistící prostředky - mýdla - dávkovače a zásobníky

Prodej, e-shop, servis: - zahradní technika - sekačky - zahradní traktory.

Prodej, regulace a řízení pro: - větrací a klimatizační systémy - systémy pro místní a dálkové topení - optimalizaci energetických systémů - systémy pro komplexní řízení provozu budov.

Světový výrobce a dodavatel měřící a regulační techniky a integrovaných systémů řízení. Regulace a řízení: -místní a dálkové vytápění -větrání a klimatizace -komplexní řízení provozu budov -optimalizace energetických systémů.

Vedoucí světový výrobce a dodavatel systémů řízení a zabezpečení budov (digitální řídící systémy měření a regulace, automatizované řízení, elektronické zabezpečovací systémy EZS, protipožární zabezpečení EPS, kamerové systémy CCTV).Komplexní obchodní a technická správa budov Facility Management. Kompletní rozsah služeb pro realizaci: ...

Výroba a dodávka: -systémy řízení a zabezpečení budov -klimatizační a větrací systémy -chladící systémy. Služby: -obchodní a technická správa budov -Facility Management.

Prodej, servis: - tiskárny - počítače Služby: - tvorba webových stránek - IT služby - webhosting

Práce, služby: - sádrokartonářské - malířské a natěračské - svářečské - klempířské

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizace.

Nabízí činnost v těchto oborech: - návrhové a optimalizační výpočty - napěťové-deformační výpočty - dynamická analýza - hodnocení seizmické odolnosti - průkazná dokumentace pro vybraná zařízení jedarených elektráren.

Prodej: - vojenský materiál (stany, výstroje, technika, nářadí, maskovácí sítě, protichemická výstroj, zdravotní materiál).

Práce, výstavba, služby: - zemní - ruční výkopové - pokládka dlažby - řezání asfaltu, betonu - vodovodní, kanalizační řady - přistavení, odvoz kontejnerů - zametání chodníků, komunikací.

Činnost: - kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) - zpracování dokumentace PO a BOZP - revize požárního zařízení. Prodej: - hasicí přístroje.

Velkoobchodní prodej: - vybavení gastronomických provozoven: - skla a porcelánu pro jídelny a restaurace, skleněné a porcelánové gastro vybavení - nedekorovaného porcelánu k dekoraci - dárkových předmětů, dárkové předměty