CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej: - ortopedické pomůcky - rehabilitační a kompenzační pomůcky - epitézy - kompresivní návleky pro popálené, lymfedémy a po liposukcích - pomůcky pro následnou péči ( chodítka, nástavce na WC**, vozíčky ).

Dodávka: - tiskové desky - ofsetové gumy - tiskové barvy - chemie pro tisk.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Maloobchod, velkoobchod, distribuce: - motorová nafta - maziva, oleje - autokosmetika - filtry pro automobily, motocykly, stavební a zemědělské stroje - autodíly

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - vzduchotechnika

Prodej: - bazény, příslušenství, zastřešení - zahradní technika - gyrokola

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Prodej: - autobusy zn. Iveco a SOR.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Dovoz, import, prodej: - veškeré typy olejů a maziva značek Total, Lotos Oil, Orlen: - auto a moto oleje - specializace na obráběcí a průmyslové kapaliny . Zhotovení: - mazací plány na Vaše stroje. Technické poradenství. Ekologická likvidace použitých olejů ZDARMA.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Velkoobchod: -zabezpečovací technika -přístupové a docházkové systémy -videotelefony -vstupní video jednotky.

Dodávka - komunální technika Dovoz - komunální vozy na objednávku MULTICAR M26, SUMO - zahradní technika

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.