CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
WT-servis, CZC.CZ Prodej a servis: - počítače, notebooky - tiskárny - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminace - skenování - výroba razítek a vizitek.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - pergoly, přístřešky - zahradní domky a nábytek.

Konzultační a auditní činnost, správa dokumentů a datových souborů. Dovoz - biometrický nebo také viditelný digitální podpis - bezpečné elektronické podepisování.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu - vsakovací systémy - čističky odpadních vod pro rodinné domy.

Prodej a servis: - zemědělské stroje - zemědělská technika - traktory, manipulátory, pícniny, - krmné míchací vozy Trioliet - automatické krmné linky - zakládání a obnova travních porostů - postřikovače.

Dodávka, servis: - koření, aditiva a přidavné látky pro masný průmysl - potravinářské stroje pro masný průmysl.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská ...

Služby: -bezpečnostní -detektivní -úklidové -facility management -kontroling zaměstnanců -požární ochrana

Prodej - pokladny a pokladní systémy - parkovací systémy.

Práce: - elektroinstalační, silnoproud, slaboproud - revize elektrických zařízení Výroba: - veškeré součásti pro hromosvody - kabelové žlaby - stožáry venkovního osvětlení - rozvaděče Zámečnické práce.

Velkoobchod, prodej: -dřevoobráběcí, dřevozpracující stroje, nástroje, příslušenství -velkoplošné rozřezávací pily pro přesné dělení desek z dřevotřísky -předřezový agregát -formátovací pila -pravítko pro přesné odměřování úhlů -spodní frézky -truhlářské stroje (srovnávačky, tloušťovačky) -vodítka na pásové ...

Výroba: - luxusní papírové tašky - papírové obaly a krabičky.

Správa počítačové sítě - návrh a implementace počítačových sítí - vzdálená správa počítačových sítí - vývoj drobných aplikací a tvorba webových stránek - prodej hardwaru, softwaru a kancelářské techniky.

Distribuce, prodej: -zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska -speciální roztoky

Výroba kusových a malosériových dílů na CNC stroje a vodního chlazení pro výpočetní techniku.

Dodávka, prodej: -profesionální mycí technika

Komplexní řešení vytápění a chlazení. Dodávka, montáž - systémy vytápení - systémy chlazení - systémy měření a regulace.

Internetový prodej, e-shop: -ekodrogerie -přírodní kosmetika -hygienické potřeby -ekologické láhve -tašky a sáčky -nádobí -nádoby a obaly -koše a pytle na odpad -kancelářské potřeby

Distribuce, prodej: -automobilové mycí linky -vysokotlaké přístroje -profesionální vysavače

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.