CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory, CD zařízení, software.

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Odsávání a filtrace olejových a emulzních aerosolů, mlhovin a prachu. Nabízíme odlučovače olejové mlhy a aerosolu, filtrační věže, elektrostatické filtry, jednotky pro odsávání suchého prachu a kouře, sací ramena a magnetické separátory.

Zakázková výroba z nerezové oceli -komponenty i celé konstrukce strojních zařízení -výroba přesných lisovaných dílů na CNC ohraňovacím lisu -výroba svařovaných, plechových a profilových konstrukcí -malo a středně sériová výroba dílů z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba i pro zahraniční partnery ...

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Poradenství a služby v oblasti BOZP a PO - školení BOZP a PO - dokumentace. Prodej hasící techniky.

Kovovýroba: - kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení - závitování

Výroba strojů a forem - obrábění - dělení vodním paprskem a laserem - soustružení - broušení - povrchové úpravy.

Dodavatel spojovacího materiálu - ocelový a nerezový spojovací materiál - mosazný spojovací materiál - brusivo.

Realizace - zahradní jezírka Dodávka a instalace - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Výroba a prodej herních sestav - houpačky - pískoviště - balanční prvky - tabule - šplhací sestavy - hrací věže - zahradní nábytek - kolotoče - doplňky - textil

Udržujeme městské lesy, drobné vodní toky a vodních díla, staráme se o zvláště chránění území a šíříme povědomí o ekologické výchově. Naše činnost zahrnuje: Městské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pěstování a obnova lesa - pikniková místa, myslivost, rekreace v lesích. Dále Vám nabízíme ...

Stavby: -inženýrské -průmyslové -ekologické, ČOV -vodní a zemědělské -silniční -skládky odpadů -občanské stavby a rekonstrukce -výroba ocelových konstrukcí.

Brusírna, broušení, prodej: - dřevoobráběcí nástroje

Dodávka, prodej, montáž: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -kamerové systémy -docházkové systémy -domácí telefony -telefonní ústředny

Klíčové a trezorové centrum. Práce: -zámečnictví